2777
2789
کمی ادب هم بد نیست!

فرزند اوری رو یاد گرفتن فک نمیکنن ادب و شخصیتم مهمه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عرعرت تموم شد ریپ نزن دیگه، خدا شر شماهارو کم کنه واقعا روانیا نمیذارین آدم آسوده ی مجازی بیاد

این چ مدل حرف زدنه ؟ فقط توهین کردن به تمام کاربرها

@niniyar_2    

@niniyar_1    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم خدایا من اشتباه کردم که دیر می خوام بچه بیارم خودت بهم رحم کن هر چی صلاحته

عزیزم من ۳۴ سالمه و باردارم منم بخاطر سنم خیلی نگران بودم ولی مشکلی پیش نیومد توکل به خدا کن انشاالله سال دیگه می نی سالم و خوشگل تو بغلت باشه

@niniyar_5 @niniyar_2 @niniyar_1 ن من انسانسم ، ادم مشکل داشته باشه اما عفت کلام و شخصیت داشته با ...

🤣🤣🤣 نمونه بارز مشکلات روحی، تا الان تگ نکردم شما از شدت عقده کردی، اشکال نداره شماهم ب دلیل دخالت و کش دادن دعوا تعلیق میشی

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مرسی عزیزدلم همینطور خوشگلای شمارو اره متاسفانه دوبار سابقه سقط دارم برام دعا کن هرچی صلاحمه پیش بیا ...

انشالله ک صلاحت قشنگ باشه🩷🩷🩷🩷ب همون ی دونه برس بهترین کاره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این چ مدل حرف زدنه ؟ فقط توهین کردن به تمام کاربرها@niniyar_2 @niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3

دخالت بین بحث من و ی کاربر دیگه و خراب کردن تاپیک

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بله مخصوصا اونایی ک دخالت میکنن

بیچاره دخترت همین

اینجاست ک میگن بچه دار نشدن برای یسریا لطفه ب بچه ای ک قراره ازشون متولد بشه 

دقیقا مثل شما ک اون لطف رو ب بچت نکردی

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
به دعای گربه سیاه و کریحی مث تو بارون نمیاد بشین بدی بخواه تا ببین چی میشه برات، بیچاره شوهرت همین ک ...

نمی خواستم دخالت کنم ولی واقعا اعصابم رو خورد کردی.

شما اولین بار توهین کردی به اون کاربر حالا طلبکار هم هستی؟؟

اینقدر متوجه نیستی که نباید نمک پاشید رو زخم دیگران؟؟

همیشه از نقطه ضعف آدمها برای آزارشون استفاده می کنی؟؟

امیدوارم بچه هات رو اینجوری تربیت نکرده باشی خانم به ظاهر محترم.

در ضمن خیلیارو دیدم که از این حرفا زدن و به درد بقبه خندیدن و خیلی زودتر اونکه فکرش رو بکنن دقیقا همون بلا سرشون اومد. زمین گرده مراقب حرفایی که باعث شکستن دل کسی میشه باش.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چقدر رفتارت زشت و زننده‌اس که در مقابل عقایدی که باهاش مخالفی اینجوری توهین میکنی!

دخالت و ایجاد بحث و کش دادن دعوا وقتی بهش ربطی نداره و ادامه دادن دعوا

@niniyar_3    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

مرسی عزیزم ادم شریفی هستی لذت بردم از هم صحبتی باهاخدا بهترینا رو سهم قلب مهربونت کنه❤

فداتشم همچنین گلم🩷🌸🩷

نمی دونم خدایا من اشتباه کردم که دیر می خوام بچه بیارم خودت بهم رحم کن هر چی صلاحته

اینجا یه سریا فکر میکنن سی سال واسه ازدواج دیره. نمیدونم جزو کدوم دسته ای میگی‌سنت بالاس لابد مشخص میشه سی سالته😁

حتی پنجاه سالم باشی با دکتر مشورت کن شاید تحت نظر بشه باردار بشی

چرا نشه؟

بعدم اگه رابطه ت با شوهرت خوبه و یه خونه با عشق و آرامش داری و اینکه الان درامدتون در حد خرج سه نفر هست، طوری که حس میکنی پولت یه وقتایی اضافه میاد، حتما بچه دار شو. دنیا به بچه های با روح و روان سالم و امکانات خوب نیاز داره