2777
2789
اگه همین الانم اقدام کنم و بگیره ۶سال و نیم میشه فاصلشونیکی اوردم وقتی بچم دوسالش بود سقط شد دیگه نت ...

وااااای عزیزم

خدا کوچولوتو حفظ کنه

سقط خیلی ترسناکه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چته با تاپیکای بدبخت چیکار داری؟طرف حساب صحبتش مگه شما بودی خودتو انداختی وسط؟یکم رو اخلاقتون کار کن ...

الان ب شما ربطی داره؟ یا کاربری دومشی؟ همینم مونده شماها ک سرتا پا مشکلین نصیحت کنین، ریپ نزن نی نی یار تگ میکنم دخالت میکنی

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

نمونه مشکلات روحی روانی کاربرابرا همینه میگم اینجا نپرس

چقدر رفتارت زشت و زننده‌اس که در مقابل عقایدی که باهاش مخالفی اینجوری توهین میکنی!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چقدر رفتارت زشت و زننده‌اس که در مقابل عقایدی که باهاش مخالفی اینجوری توهین میکنی!

باشه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

کجا هم اومدی پرسیدی، اگه دلت میخواد بیار ب چرندیات بقیه گوش نده

هرکسی مثل شما فکر نکنه و خلاف شما نظر بده حرفش میشه چرندیات؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
باشه

کمی ادب هم بد نیست!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بله مخصوصا اونایی ک دخالت میکنن

الان ب شما ربطی داره؟ یا کاربری دومشی؟ همینم مونده شماها ک سرتا پا مشکلین نصیحت کنین، ریپ نزن نی نی ...

@niniyar_5    

@niniyar_2    

@niniyar_1    

ن من انسانسم ، ادم مشکل داشته باشه اما عفت کلام و شخصیت داشته باشه

نی نی یار ها لطفا لطفا یکم ب این اشخاص رسیدگی کنید

میایم اینجا در ارامش یکم با دوستان حرف بزنیم ک این افراد نمیزارن اینجا عقده گشایی میکنن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کمی ادب هم بد نیست!

ریپ نزن جوابتو ندادم جمع کن پس خودتو

با این اشخاص هم کلام شدن مث خودزنیه گلم

بله مخصوصا اونایی ک دخالت میکنن

واقعا برای شعورت متاسفم

ریپ نزن جوابتو ندادم جمع کن پس خودتو

تو خودتو جمع کن شخصیت نداشته‌ات رو پهن کردی وسط سایت به همه توهین میکنی خجالت بکش این بی‌فرهنگ بازیا چیه حالم بهم خورد