اگه همین الانم اقدام کنم و بگیره ۶سال و نیم میشه فاصلشونیکی اوردم وقتی بچم دوسالش بود سقط شد دیگه نت ...
وااااای عزیزم
خدا کوچولوتو حفظ کنه
سقط خیلی ترسناکه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر رفتارت زشت و زنندهاس که در مقابل عقایدی که باهاش مخالفی اینجوری توهین میکنی!
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ن من انسانسم ، ادم مشکل داشته باشه اما عفت کلام و شخصیت داشته باشه
نی نی یار ها لطفا لطفا یکم ب این اشخاص رسیدگی کنید
میایم اینجا در ارامش یکم با دوستان حرف بزنیم ک این افراد نمیزارن اینجا عقده گشایی میکنن
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
هرکسی مثل شما فکر نکنه و خلاف شما نظر بده حرفش میشه چرندیات؟
با این اشخاص هم کلام شدن مث خودزنیه گلم
تو خودتو جمع کن شخصیت نداشتهات رو پهن کردی وسط سایت به همه توهین میکنی خجالت بکش این بیفرهنگ بازیا چیه حالم بهم خورد