2777
2789
عنوان

شات پیامم به نامزدم که قاطی کرد🧑‍🦯‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 14510 بازدید | 250 پست
برای کنکور روزی چند ساعت میخوندی؟

وای یادش بخیر انگار همین پارسال بود اینقد درامای جدید ایجاد شد که😂🧑‍🦯‍➡️ من چون فارغ التحصیل بودم روزی 10 ساعتو میخوندم ولی نوسان داشت معمولا یه بازه بین 8 تا 12 اوکیه...

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

مرسییهمکار بودیمم و پرستار من استعفا دادم و الان داشنجوی پزشکیم اونم پرستاره بیمارستانه احتمالا بزود ...

خداروشکر 😍

حس خوبتو ب منم منتقل کردی و واقعا خوشحالم برات..

خوشبخت باشید الهی تا ابد کنار هم🥰🧿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین استارتر اگه نامزدت اومد و درست و حسابی رفتار کرد و امشب به خیر و خوشی خرید عقد کردی باهاش ادامه ...

خداروشکر مورد اول شد❤️🥲

نمیدونم شاید دوست جنس مخالف برای من فقط قفله

بابا دوست جنس مخالفم نبود واقعا صرفاا یه تعامل عادی همکارانه بود...یا شاید بخاطر شغلم عادی بنظر میرسه نمیدونم...ولی حتی باهم صمیمیم حرف نزدیم صرفا یه لوکیشن مشترک غذا مبخوردیم

مرسییهمکار بودیمم و پرستار من استعفا دادم و الان داشنجوی پزشکیم اونم پرستاره بیمارستانه احتمالا بزود ...

مثلا با سوادی پیامتو دیدم فکر کردم  پونزده سالته یعنی چی تا به مشکل می‌خورین سریع تهدید می کنی همه چی تموم 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خداروشکر 😍حس خوبتو ب منم منتقل کردی و واقعا خوشحالم برات..خوشبخت باشید الهی تا ابد کنار هم🥰🧿

مرسیی😍😍❤️

چه خوب وقتایی که خسته میشدی چی باعث میشد ادامه بدی؟

خب واقعا هدفم و فکر کردن بهش...و همین نامزدم...خیلی کمکم میکرد دائما وقتای ناراحتی باهاش حرف میزدم...و مهم ترینشش واسه من عذاب وجدان بود یعنی اگه کم کاری میکردم عذاب وجدان مجبورم میکرد روز بعدی بهتر باشم

نه خوب بود...واقعا شیفتشو جابجا کرده بود بنده خدا سر همین اولش خیلی بد عصبی یود گفتم الان منو میزنه ...

خب خدارو شکر 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂