2777
2789
عنوان

شات پیامم به نامزدم که قاطی کرد🧑‍🦯‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 16092 بازدید | 252 پست
خب اگر خودش با همکارای خانومش صمیمیه ولی تو یه صحبت با دوستش داشتی و الانم بهش گفتی و خیانتم نکردی ب ...

حالا فعلا تازه اشتی کرده باهاش مهربونم

ولی کم کم تو چت خفتش میکنم میپرسم🗿🔪

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان استرس نداشته باشین عروس داره طلا انتخاب می‌کنه الان تایپیکو یادش رفته به کل

😂😂😍❤️

چقدم طلا قیمتش رفته بود بالا🥲💔

اسی خرید کردی خبر بده بهم ک نامزدت چی گفت امیدوارم ک رفتارش تند نباشه

نه خوب بود...واقعا شیفتشو جابجا کرده بود بنده خدا سر همین اولش خیلی بد عصبی یود گفتم الان منو میزنه ولی اصلا باهام هیچ حرفی نمیزد🥲 ولی کم کم دیگه خوب شد اخرشم دیگه بقیرو فرستاد منو خودش باهم برگشتیم😂❤️

بابا واسه 5 سالههه پیشهه اون موقع واقعا یه دعوای خیلی جدی و بد داشتیم که صدرصدش حق باهام بود و بعدم ...

پس کاش نمیگفتی ، لزومی نداشت بعد اینهمه سال

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
ببین من تاپتیکاتو خوندمحس میکنم شوهرم گرمهو تو اونجوری ک باید نیاز های عاطفی و جنسیشو بر طرف نمیکنیم ...

حالا دوستش اون روز میگفت شوهرت سرده🥲😂 وای خیلی دوستش ادم مزخرفی بود واقعا که همچین پیامیو داده بود به یه دختر...نمیدونمم واقعا من درگیرم اخه این روزا🧑‍🦯‍➡️ تلاش خودمو کردم این چند وقت  باهاش مهربون باشم

عزیز دلم انشالله خوشبخت باشی 😍نگرانت بودم خوشحال شدم به خوبی تمام شد این ماجرا

اره خداروشکرز❤️😍 ببخشید نگران شدید🥲

حب عزیزم خداروشکر به خیر گذشت شد تجربه ک بیشتر مراقب رابطتتون باشی چیکاره هسین هردو؟

مرسیی

همکار بودیمم و پرستار من استعفا دادم و الان داشنجوی پزشکیم اونم پرستاره بیمارستانه احتمالا بزودی سرپرستار شه😁❤️

پس کاش نمیگفتی ، لزومی نداشت بعد اینهمه سال

نه اخه مسئله این بود اون اقا شب قبلش یهو یه سری پیامای خیلییییییی بد فرستاده بود و من خواستم نامزدمو توجیه کنم که با کیا رفاقت میکنه🧑‍🦯‍➡️