گفته بود فاصله بگیریم از هم و دیگه پیام نمیداد و زنگ نمیزد...از چند هفته پیش برنامه ریخته بودیم امروز بریم خرید عقد دیشب مامانش زنگ زد و قرار امروزو گذاشت و منم انتظارشو نداشتم خوشحال شدم که اشتی کرده ولی امروز وقتی رفتیم بازار با خواهرمو مامانشو خواهرش دیدم خودش نیست و به بهونه شیفت نیومده...منم عضبی شدم و فکر کردم همه چی تمومه این پیامارو دادم بهش...اونم سین زد و چیزی نگفت ولی چند دقیقه بعد خیلییی عصبانی زنگ زد خواهرش و پرسید کجاییم و ادرس پرسید تا بیاد...الانم منتظرشیم و من عین چی ترسیدم بیاد جلوی خانواده ها داد و بیداد کنه و آبروریزی شه و جدی هکه چیو تموم کنه🥲🥲💔 وقتی اومد چه برخوردی باید داشتت باشم.ووهیچوقت اینقد استرس نداشتم از دیدنش
سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین استارتر اگه نامزدت اومد و درست و حسابی رفتار کرد و امشب به خیر و خوشی خرید عقد کردی باهاش ادامه بده اما اگر اومد و جلو خانواده ها چیزی گفت و ناراحتت کرد قیدش رو بزن زندگی که اولش اینجوری شروع بشه اگه طرف پادشاه یه مملکت هم باشه ارزش ادامه دادن ندارد
چرا خراب کردمم من واقعااا هیچ کاری نکردمم هیچی...دوستشم چون همکارم بود اون زمان در حد رفتن تو کافه بسمارستان حرف های معمولی بودد وقتی فهمیدم قصدش چیز دیگه ست دیگه حتی پیاماشم جواب ندادم...منم اگه میخواستم کاری کنم اون پیاماشو نشونش نمبدادم
سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
چرا خراب کردمم من واقعااا هیچ کاری نکردمم هیچی...دوستشم چون همکارم بود اون زمان در حد رفتن تو کافه ب ...
نمیدونم شاید دوست جنس مخالف برای من فقط قفله
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️