2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه عن

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 123 پست
ببین شوهرت خیلی دور برداشته کسی نیست دوتا بخوابونه تو دهنش؟؟ پدری برادری کسی باید یه زهر چشم ازش بگی ...

اگه داداشا و بابام بفهمن زنده ب گورش میکنن طلاقمو میگیرن فعلا باید تحمل کنم تا طلاهامو پس بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا نگیر دوس پسر ، بیخیال ، زندگیتو کن، بیا یکم حساسش کن سرتو بکن تو گوشی همش بی محلش کن و... فردا ...

ن بابا ب ایشون ک گوش نمیدم دوس پسر نمیگیرم ولی میخوام بچزونمش با سگ محلی

من نمیدونم نحوه ی ازدواجت چه طوره بوده ولی فک کنم بالای ۵ ساله ازرواج کردی.ما آقایون بنظرم بهتره تا ...

اره تقریبا درست گفتی..الانم دنبال اینه زن دوم بگیره

یه دوس پسر بگیر مادرشو درار🤌🏻😊

😐😐😐😐فکرم میکنی قبل از حرف زدن؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همین جا یکی رو پیدا کن

مشخص شد شما خودت کاربر مرد هستی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
با احترام خفه شو🌷

احتمالا کاربر مرد ک داره این پیشنهاد و میده

بگو از شکم مادر که این شکلی نبودند

نمیفهمه...ی مرده تو اینستا زیر پستای زنای ورزشکار کامنت میزاشت ک خوشبحالتون خیلی جذابین کاش زن منم مث شما به خودش میزسید همون زن ورزشکاره جوابشو داده بود گفته بود چند باز ب زنت اعتماد بنفس دادی..چند بار گفتی دوست دارم..تاحالا بهش پول دادی ک بره باشگاه یا لباس درست و درمون بخره..پس انتظار نداشته باش زن داف داشته باشی...دقیقا یاد شوخر خودم افتادم