2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه عن

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 123 پست
نظرت چیه رویه زندگیتو عوض کنی کی مهم تر از خودته این از شوهرت که به وفاش اعتبار نیست بچتم که بزرگ می ...

هنر داشتم استعداد خدا دادی تو نقاشی اینقد مسخره کرد و سرکوب کرد ی ساله دست و دلم به قلم نمیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش یه نر عوضیه دنبال طعمه میگرده

اره مشخصه از کاربریش

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه داری؟اگه نداری یه فکری بکن این احمق بد رفته تو فضا

ی پسر ی ساله دارم..۱۵۰ گرم طلامو گرفته داده ماشین و ... باید ازش پس بگیرم طلاهامو ی مقدارم پول ازش بکنم بعد دکمشو بزنم

هنر داشتم استعداد خدا دادی تو نقاشی اینقد مسخره کرد و سرکوب کرد ی ساله دست و دلم به قلم نمیره

چیکار به اون داری برو یک کلاس ثبت نام کن دوباره انگیزه برمیگرده خیلی علاقه به طراحی داری برو طراحی ناخن یاد بگیر درآمدم داره 

اتفاقا بهش گفتم پول بده ژل بزنم موهامو رنگ کنم کاشت ناخن بزنم میگه پول نمیدم زن دافم میخواد

شما هم چهار بار تخریبش کن 

بگو با اون همه پولی که داری خوش اندامی و خوشگلی و.. از من داری

دقیقا همینطوره..از این میسوزم ب من محبت نمیکنه و محبتشو به زنی میده ک صدنفر دیگه همزمان بهش محبت میک ...

من دوستم گرفتم

ببین مردا همشون عین همن

فک نکن اون بهتره یا اون یکی

همشون گندن