2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه عن

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 123 پست
عزیزم مردا بی چشمو رو هستنزیاد نباید براشون زحمت بکشیبخای نخای رفتنی هستنصدتو هم براش نذاربذار بره ب ...

دقیقا همینطوره..از این میسوزم ب من محبت نمیکنه و محبتشو به زنی میده ک صدنفر دیگه همزمان بهش محبت میکنن

پشیمونم کاش ازدواج نمیکردم و منم مث اونا دوست میگرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت جواب خودتو دادی زیاد رو دادی

هفت روز هفته دو وعده نپز براش چهارروز تمیز نکن

اعصاب خوردی درست کن قدرتو بدونی برو بیرون وگردش محل سگ نده بهش

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
راه حلش دوست پسر گرفتنه؟؟؟ که از چاله بیفته تو چاه؟؟ که پسره ازش سو استفاده کنه آبرو ش بره کارش به ط ...

کار به طلاق نمیکشه بابا و داداشام زنده به گورم میکنن

همین جا یکی رو پیدا کن

با احترام خفه شو🌷

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

تو شوهرت اینطوری بگه چیکار میکنی😐

زندگی متاهلی شوخی و رل بازی نیس

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

اصلا ادمی نیستم که با کسی اینطوری صحبت کنم ولی شما فقط در جواب همسرت باید بگی برو بمیر بی لیاقت و بگ ...

اتفاقا بهش گفتم پول بده ژل بزنم موهامو رنگ کنم کاشت ناخن بزنم میگه پول نمیدم زن دافم میخواد

ببین شوهرت خیلی دور برداشته کسی نیست دوتا بخوابونه تو دهنش؟؟ پدری برادری کسی باید یه زهر چشم ازش بگیره تا درست بشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کار به طلاق نمیکشه بابا و داداشام زنده به گورم میکنن

بابا نگیر دوس پسر ، بیخیال ، زندگیتو کن، بیا یکم حساسش کن سرتو بکن تو گوشی همش بی محلش کن و... فردا میای میگی بدبختم کردی🤐نکنیا ،

من ۲۷ اون ۳۱

من نمیدونم نحوه ی ازدواجت چه طوره بوده ولی فک کنم بالای ۵ ساله ازرواج کردی.ما آقایون بنظرم بهتره تا ۳۰ سالگی ازدواج نکنیم.چون نمیدونیم چی میخوایم اصلا

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《