2777
2789
عنوان

رونالدو خیلی اذیتم میکنه کمک تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 166 پست
واقعا میگیییی؟؟؟واییی دیدم سروصداتون میومد از واحد بغلیییی

توی تصوراتت حداقل تنگ نظری نکن 😅 واحد بغلی چیه شما توی ویلای ۷٠٠٠٠٠0٠٠/٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠/٠٠٠٠ هزار متری هستید

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط شووو.رت قیرمیز با نپتون جوابه

من میگم دامن کوتاه بپوشه بشینه اون فرش ابریشمی که پرسپولیس بهشون کادو داد ریشه هاشو کاور کنه 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

واقعا میگیییی؟؟؟واییی دیدم سروصداتون میومد از واحد بغلیییی

ارههههه گیر داده چرا رفتی تو این گرونی دو دست پارچ و لیوان گرفتی هرچی میگم مرررد برا روآبرو خودت گرفتم  باورش نمیشه 😔

من چی بگم پس مسی دیشب با دسته جارو زد تو سرم😔

بوفون هم دیشب خونه نیومد خیر ندیده 

نیست که تو پنالتی ها تیمش باخت اعصاب نداشت زنگ زدم فشم داد

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ارههههه گیر داده چرا رفتی تو این گرونی دو دست پارچ و لیوان گرفتی هرچی میگم مرررد برا روآبرو خودت گرف ...

ای خاکبرسرش مرتیکه گدا بزن تو سرش همونارو

جورجیام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️