2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته کیا پدر مادرشون اینجوری بودن خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 39 پست
نمی‌دونم چیکار کنم حال خیلی بدی دارم .دلم خیلی گرفته چرا یه آدم با بچش اینجوری تا کنه بیزارش کنه از ...

همینارو به خواهرت بگو،بگو من دارو نیستم هروقت مریض بشه یادم بیوفتین

بگو نمیشه جو کاشت ولی انتظار برداشت گندم داشت

بذر بی مهری و بدجنسی رو تو دلم کاشتین و الان توقع محبت دارین

بعدم بلاکش کن

خودتم فک کن کلا خانواده نداشتی

جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗

ببین اینایی که میگن وا چرا مگه میشه 

احتمالا ندیدن 

من دور اطرافم خیلی دیدم مادرای اینجوری 

همیشه هم غصه ام میشه

ولی همونقدری که رفتارای این مادرارو دیدم

دیدمم ک بچه هاشون که برعکس باشون خوبن و احترام میزارن چقد خداکمکشون میکنه ،برکت میده اصن یه چیزی 

و ضمنا 

اینایی ک میگین قطع ارتباط کن

پدر و مادر دوست و خاهرشوهر ،جاری و...نیستن ک میگین کنارش بزارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینارو به خواهرت بگو،بگو من دارو نیستم هروقت مریض بشه یادم بیوفتینبگو نمیشه جو کاشت ولی انتظار بردا ...

گفتم. میگه بیچاره شوهرت ازت سواستفاده می‌کنه بعدا الهی بچه خودتم تورو بزار کنار اشغالا

عزیزم گذشته ها گذشته مادرت خیلی آدم سنگدل و نامردی بوده در این شکی نیست نمیخوام کار زشتشو توجیح کنم ولی مادرت صدرصد عقده و کمبودی داشته شاید از طرف شوهرش که پدرت بود تو فشار و عذاب بوده یا از طرف خانوادش یا همسن و سالاش درهر صورت مشکل روانی داشته چون هیچ مادر نرمالی با جگرگوشش این کارو نمیکنه ولی الا تو گذشته رو به خاطر خودت فراموش کن به فکر حال و جسم و سلامتی خودت و بچت و شوهرت باش اگرم به مادرت سربزنی به خاطر خدا انجام بده از خداهم عوض محبتت و بخواه نه از مادر و خواهرت 

گفتم. میگه بیچاره شوهرت ازت سواستفاده می‌کنه بعدا الهی بچه خودتم تورو بزار کنار اشغالا

بگو منم اگه همونکارا رو با بچه طفل معصومم بکنم،حقمه بذارم کنار

جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
بگو بخور بخورش مال توئه غمو غصه اش مال من باشه؟خودت بیا بهشون برس هرچی گفت ده تا جواب بده

نمی‌دونم زندگی چرا اینجوری با من تا کرد . هرکس کنکور قبول میشد هرکس شوهر میکرد تا ماه ها زندگی رو به من زهر میکرد می‌گفت ناهار نداریم زنگ بزن به فلان از عنش برات بفرسته بخور. اونی که مثلا شوهر کرده یا کنکور قبول شده 

خواهرتم بلاک کن

همه بزرگترا مخصوصا والدین ارزش احترام ندارن

بزرگتر خودشو حرمت و‌احترامو رعایت نکرده 

تو کاری از دستت برنمیاد

بگردم برای دلت که انقدر تنهایی

ولی تو خیلی قوی هستی کوتاه نیا بری سمتشون باز بهت ضربه میزنن

‏در‌ من خری به گل نشسته.

ببخشید اسی دوست ندارم قضاوتت کنم ولی چون تاپیک زدی میگم چرا یا از اینور بوم میفتید یا اونور بوم 

برو نهایت یکساعت بشین و بیا خونتون نه اینکه از صبح تا ظهر بری یا چند ماه نری هرچی باشه قطع صله رحم گناهه و برکت رو از خونه بیرون میبره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ببخشید اسی دوست ندارم قضاوتت کنم ولی چون تاپیک زدی میگم چرا یا از اینور بوم میفتید یا اونور بوم برو ...

حق داری چون چیزایی که من تجربه نکردم شما تجربه نکردین