2777
2789
عزیزم ی وکیل دون پایه بابت مهریه کم کم ۱۰الی۱۵ تومن پول میگیره اونم همه کارارو خودت باید بکنی یجورای ...

ببین ماقبلابرای طلاق اقدام کردیم ولی چون دادگاه حضانت پسرموبه شوهرم دادمنم منصرف شدم ازطلاق وکیل هم فقط بخاطراینکه حضانت پسرموبدن بهم میخوام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم برا هر حاجت اصلا میگن مشگل گشاست یعنی برا بیماری کما گرفت خوب شد یکی برا خونه دار شدن یکی ...

خیلی خیلی ممنونم خواهرگلم🙏💖شروع میکنم حتما ...انشاءالله حاجت روابشی بحق این ماه عزیز💖💖🙏🙏❤️🩷💚🤍🩵💜

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

[QUOTE=367419163]ممنون عزیزم[/QUOTE من بازم برات پرس جو میکنم خود دادگستری هم بخش، مشاوره داره برا حقوقی الیته بری سوالات شما را جواب میده که بپرسی چطو. بچه را بت میدن چیکار کنی برو دادگستری بخش مشاوره رایگانه حدود نیم ساعت انگار قشنگ راهنمایی میکنن بت وکیل رایگان هم میدن بازم میگم سعی کن با همسرت بری مشاوره حلش کنی مشاوره خانواده هستن مراکز. صلواتی یا هزینه کم بگیرن یا بزرگتری ریش سفیدی. اصلا بشین قشنگ باش حرف بزن ببین مشکلش چیه سعی کن باش صحبت کنی ببینی دردش چیه

برا همه دعا کن عزیزم برا این خواهرمون هم دعا کن

بله حتما خدا پناهشون باشه وشوهرش سربراه بشه زندگیشو نجات بده 🙏❤️

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚