2777
2789
پول بهت نمیده کتکت هم میزنه ؟چن روزچن روزتوبچت گشنه موندین ؟؟؟پس دهنتوببندبجای مسخره کردن

با اسن خرف زدنت تیکه اخر پستت معلومه کاملا چی به جیه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
پول بهت نمیده کتکت هم میزنه ؟چن روزچن روزتوبچت گشنه موندین ؟؟؟پس دهنتوببندبجای مسخره کردن

عزیزم واقعا متاسف شدم. 

شما اول باید شغل پیدا کنی. 

یه خانمی بود شرایط خیلی بدی داشت و تو خونه هم زندانی بود اصلا شوهرش نمیذاشت بیرون بره و دست بزن هم داشت. 

شروع کرد نویسندگی کردن و کسب درآمد کرد و بعد که مستقل شد راهشو جدا کرد. 

اگر مهارتی داری استفاده کن 

اینو گفتم که بهت بگم نمیشه بدون استقلال 

طلاق کار هر کسی نیست. هم روحی باید اماده پذیرش هر رفتاری در جامعه باشی هم توان تنها بودن را داشته باشی هم استقلال مالی پیدا کنی 

پس بگرد اول راه های دیگه را امتحان کن بعد به طلاق فکر کن. اول از همه نظر خودتو اماده کن. 

نمیشه ضعیف وارد طلاق شد بازیچه نیست. قدرت میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم دیونه نیستم پولمونو بدیم به یکی که معلوم نیست کیه و چیکارس

من کسی رومجبورنکردم گفتم شایدکسی بخوادیه کارخیرانجام بده ومن واقعااحتیاج داشتم گفتم شایدبخوان کمک کنن...ولی بعضیاکمک که نکردن بدتردلموسوزوندن ایشالاکه خدابراشون خوب بخوادتاتوموقعیت من قرارنگیرن بعضیاهم راهنماییم کردن ازشون ممنونم همین برام یه دنیاارزش داره

ببین خواهر قشنگم زودی به طلاق فکر نکن به نظرم یه کم مطالعه ات را ببر بالا راجب مردا بعدم اگه به نماز ...

اون ختم ۴۰هزارتا رو چندروز باید تموم کرد 

من کسی رومجبورنکردم گفتم شایدکسی بخوادیه کارخیرانجام بده ومن واقعااحتیاج داشتم گفتم شایدبخوان کمک کن ...

دختر خوب اگ جایی نداری کسی نداری اول یه شغل منبع درآمد پیدا کن گرونی وحشتناکه بچت گناه داره بی گدار ب اب نزن

اگه ب کمک کردنه ک تازه فهمیدم همسایه طبقه پایین ما شوهر نداره با دوتا دختر .. دختر کوچیکش ۵ سالشه میاد خونه ما غذا میخوره..تلویزیون ندارن و میگه مواد غذاییمون تو حیاطه.. باورم نمیشد ولی پسرمم گف مامان تلویزون و یخچال ندارن‌.دلم کبابه برا دختر کوچیکش😔

اینا بیشتر احتیاج ب کمک دارن تا شما عزیزدلم

واقعا؟؟برم وکیل رایگان بهم میدن؟؟

عزیزم من میگم به طلاق فکر نکن بعصی موسسه های خیریه مشاوره رایگان دارن اقدام کن برا مشاوره سرچ کن اینترنت ببین شهرتون موسسه های خیریه اش کجاست بعذ بعصی هاشون یا رایگان مشاوره دارن یا مبلغ بسیار ناچیز میگیرن اول تلاش کن حلش کنی با آگاهی علم دانش حتی تغییر اشکالات خودت بعد توسل کن به خود خدا این ذکرها هم بگو کنار تلاشت معجزه میکنه من بارها دیدم شوهره 180 درجه تغییر کرده آخر سر طلاق اونم اگه مجبور شدی مخصوصا شما که حامی نداری خدا کمکت کنه خواهر خدا راه درست را بت نشون بده منم بتونم برات نماز میخونم که مشکلت حل شه 

اون ختم ۴۰هزارتا رو چندروز باید تموم کرد

زمان خاصی نداره هرزمان تونستین تمام کنید از اون صلوات شماره‌ای انگشتی بگیرید هرروز تونستید بگین آرام شمرده با حصور قلب عالیه عالی 

زمان خاصی نداره هرزمان تونستین تمام کنید از اون صلوات شماره‌ای انگشتی بگیرید هرروز تونستید بگین آرام ...

بله دو تا دارم از اونا...برای هرحاجتی میشه این ختم خواهر

احتیاجی نیست بابت وکیل از مردم پول بگیری برو دادگاه واحد ارشاد و معاضدت بگو پول وکیل ندارم و یه وکیل ...

نمیدونستم اینجوربهم وکیل بدن وگرنه اینجانمیومدم تامردم مسخرم نکنن وبهم تهمت نزنن ونخندن بهم ودردموبیشترکنن

نمیدونستم اینجوربهم وکیل بدن وگرنه اینجانمیومدم تامردم مسخرم نکنن وبهم تهمت نزنن ونخندن بهم ودردموبی ...

گوشیتو بفروش دوست عزیز شایذ شد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
بله دو تا دارم از اونا...برای هرحاجتی میشه این ختم خواهر

بله عزیزم برا هر حاجت اصلا میگن مشگل گشاست یعنی برا بیماری کما  گرفت خوب شد یکی برا خونه دار شدن یکی برا ازدواج یکی برا بچه دار شدن یکی برا جدا نشدن کلا مسیر را هموار میکنه ذکر. عالیه آرامش دهنده هم هست حتی برا محبت میگن به غذا آب بخونیم بدیم طرف اگه مداومت باشه بهش که دیگه محشره ختم 70 هزارتا یی هم هست ولی واقعا من خودم معجزه اش را بارها دیدم