2777
2789
عنوان

با بچه میشه مثل سابق خوش بگذرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 20 پست
خوب فعلا زوده برای تنها گذاشتنش.اما یک نصیحت وابسته به خودت نکنش ک بعدا دودش تو چشم خودت میره. تنها ...

خدا کنه بتونم از طرفی کلی دوا دکتر رفتم که بچه دار شدم 

از طرفی الان احساس پشیمونی دارم هر چند عاشق دخترم هستم ولی بخاطر محدود شدنم خیلی پشیمونم 

من سه تا دختر گل دارم.ب معنای واقعی چندساله ک دهنم سرویس شده.خوش نمیگذره واقعا اونایی هم ک میگن خوش میگذره بچه هاشون آرومن.من عید یه مسافرت رفتم  کوفتم شد تو تمام راه یکیشون جلو پدرمو درآورده بود یکیشون از پشت موهامو میکشید یکیشونم گلاب ب روتون بالا میاورد کوفتم کردن تا بزرگ بشن هیچ جا نمیرم.ولی پشیمون نیستما.لذت میبریم با هم و عاشقشونم.بالاخره بزرگ میشن و این سختیا تموم میشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا کنه بتونم از طرفی کلی دوا دکتر رفتم که بچه دار شدم از طرفی الان احساس پشیمونی دارم هر چند عاشق د ...

بچه داری تا ۴ ماه خیلی سخته. بعدش کم کم رو روال میفتی. 

الان افسردگی بعد زایمان داری این حرفارو نزن عزیزم