2777
2789
بسکه سوسکو موش و غورباغه و خفاشکوفت نیکنن حروم خورا یه بارکی عن هم بخورن همشون منفرض شن ما راحت شیم ...

به چه درد میخورن همینا تا هشت پا زنده هر چی به دستشون میرسه کوفت میکنن هر گوهی و گندی شروع میشه از چین شروع میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منکه یه سال پیش یه مرضی گرفتم اغراق نمیکنم خداشاهده از ۱۰۰ تا کرونا و هرچی دیدم بدتر بودفقط منو ...

آره منم خلطام سبز بود از بس وضع سینوسام خراب بود

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
یه حسی بهم میگه بعد از اینکه امتحانات این ترم رو دادیم و رفتیم خونه دیگه برنمیگردیم خوابگاه،همه جا ق ...

دقیقا سال ۹۸ هم ۲ اسفند تعطیل کردن و نشون به اون نشون تا ۳سال مدرسه ها مجازی شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الان یک زمین لرزه ۶.۹ ریشتری تو چین اومده

توی تبت اومده

دامنه هیمالیا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
به چه درد میخورن همینا تا هشت پا زنده هر چی به دستشون میرسه کوفت میکنن هر گوهی و گندی شروع میشه از چ ...

واکسن هارو به زور بهمون زدن اجباری کردن کلی سکته و مرگ جوونا زیاد شد کم نبود بازم میخوان کشتار بکنن

شما که تاپیک می زنین والا به خدا از خود ویروسه بدتر هستیناسترس چرا میدین به دیگران؟؟حالا مثلا توصیه ...

از حقیقت ک نمیشه فرار کردخوب شد ک گفت دستش درد نکنه من نمیدونستم جزئیاتشو مثلا خبر نده کسی نمیگیره

واکسن هارو به زور بهمون زدن اجباری کردن کلی سکته و مرگ جوونا زیاد شد کم نبود بازم میخوان کشتار بکنن

موهام از اونموقع بشدت ریزش داره

اکثرا برای فراموشی دردامون میایم سراغ مجازی؛برای هم آرامش باشیم💫🧡