دوران مجردی به کمک بابام یه واحد آپارتمان خریدم و خونه پدریمو خالی کردیم که مثلا بریم دنبال کارای جواز و ساخت و ساز،و اومدیم تو خونه ای که به نام من خریدیم ساکن شدیم ،یه سری اتفاقات افتاد و مجبور شدیم اون خونه پدری رو بفروشیم ،حالا هرزگاهی همسرم به بهانه های مختلف از بابام پول میگیره یا اینکه میگه اون خونه مال پسر منه،حالا من میخوام خونه رو به نام بابام کنم،
فرایندش رو نمیدونم اول باید کجا برم چجوری به نام بزنم؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چه زن و شوهر خودخواهی! همش میگین خانوادم!!! خانواده ی شما پسرتونه به جای اینکه از حق اون ببخشین به فکر باشین پس فردا محتاج یه لیوان اب نشید!!!!!!!
عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنجمیبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]
بنظرم خونه رو به اسم کسی نزن و همون به اسم خودت باشه.دنیا و آدمهاش همینجور نمیمونه و تغییر میکنه.همین برادرت که ازش دفاع میکنی موقع تقسیم ارث روبه روت وایمیسته و اون موقع دیگه دستت به جایی بند نیست.این اشتباه رو نکن.دیدم که میگم
خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
ولی خانواده ی خودت هم مشکوکنتا تو خونه خریدی تصمیم گرفتن خونه را بفروشن مغازه کننبیان تو خونه ی تو ب ...
تنها چیزی که از این تاپیک درک کردم یه زن و شوهر با یه بچه هستن که زن و شوهر هرکدوم دنبال اینن تو مسابقه ی کندن از طرف مقابل و هیچی نداشتن خودشون و دادن سهمشون به خانواده هاشون برنده بشن 😮💨