2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3568 بازدید | 158 پست

تا صفحه ۵خوندم کامنتا یکی از یکی عجیبتر .ماشاالله همه مدافع حقوق مرد بی عرضه شدن .به نظرم کلا تو نی نی سایت تاپیک که میزنی باید بلد باشی چجوری تاپیک بزنی و‌گرنه همه مقصرت میکنن .بنده خدا بابت هر روز داره به یه بهونه ای کمکت می‌کنه تازه ۴۰درصد پولم خودش داده برا شوهر بی عرضتم خونه خریده بعد همه انتظار دارن از بابات کرایه بگیری.منم شرایطم مشابه توعه البته یکم پیچیده تر و شوهرم انتظار داره به مامانم بگم برو مستأجری که من بشینم تو خونه خودم انگاری ما مردیم اونا زن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا صفحه ۵خوندم کامنتا یکی از یکی عجیبتر .ماشاالله همه مدافع حقوق مرد بی عرضه شدن .به نظرم کلا تو نی ...

دقیقا،و طوری میگن که بفکر پسرت باش ،انگار وظیفه منه برای آینده پسرم تو روی بابام وایسم و بیرونشون کنم،اونوقت شوهرم برای خانوادش بریزو بپاش کنه و خیالشم راحت باشه که آینده پسرش تأمینه‌

دقیقا،و طوری میگن که بفکر پسرت باش ،انگار وظیفه منه برای آینده پسرم تو روی بابام وایسم و بیرونشون کن ...

ببین خونه رو به نام بابات صلح عمری بزن اما بنامش نزن .اما بابات خیلی مرده .اینایم که اینجوری میگن کلا بعد ازدواج فقط به بچه و شوهر فکر میکنن اون پدر و مادری که 20سال زحمت کشیدن رو نمی‌بینن .والا بابای شمام می‌تونه بره زن بازی بلاخره از پس خودش برمیاد

ببین خونه رو به نام بابات صلح عمری بزن اما بنامش نزن .اما بابات خیلی مرده .اینایم که اینجوری میگن کل ...

ممکنه  اگه اسی خونه را به نام پدرش بزنه 

سر و کله ی یک زن هم پیدا بشه 

زن جدید هم عاشق چشم و ابروی   پدر اسی که نیست

ممکنه همون خونه را به عنوان مهریه برداره 

زن گرفتن پول می خواد 

ایشون که فعلا تو  خونه ی دخترش نشسته 

دیگه زنش را کجا ببره؟؟؟؟

دقیقا،و طوری میگن که بفکر پسرت باش ،انگار وظیفه منه برای آینده پسرم تو روی بابام وایسم و بیرونشون کن ...

کسی نگفت شما بی احترامی کنی بگی بلند بشن

من سوال کردم  چرا خود پدرت با عزت و احترام بلند نمیشه بره یک جای دیگه  بشینه؟؟؟

برام عجیب بود.

توی کل تاپیک هیج کسی به شما نگفته بری تو روی پدرت وایستی 

و بگی بلند بشن

تازه بگی هم جایی نداره بره

چون خونه ی خودش را فروخته

شک نکن تو هم اگه شوهرت توی مجردی خونه خریده بود

و اون خونه  به  نام  شوهرت بود

بعدا می دیدی پدرشوهرت با خواهرشوهرت و برادرشوهرت اون تو می شینن گاهی ممکن بود به شوهرت متلک بندازی و آتیش بگیری 

بگی خونه مال شوهر من  است حق من و پسرم هست ولی 

خانواده اش اون تو نشستند.   

ممکنه اگه اسی خونه را به نام پدرش بزنه سر و کله ی یک زن هم پیدا بشه زن جدید هم عاشق چشم و ابروی پ ...

عزیزم من خونه رو به نام پدرم نمیزنم،پدرمم یه دختر مجرد و یه پسر معلول تو خونه داره و اونقد گرفتاری واسه خودش داره که به این چیزایی که میفرمایید فکر نمیکنه،

کسی نگفت شما بی احترامی کنی بگی بلند بشنمن سوال کردم چرا خود پدرت با عزت و احترام بلند نمیشه بره یک ...

شما از کجا میدونی همین الانشم شوهرم داره خرجی پدرومادرشو میده ،و اینکه زن وظیفه نداره خرجی خونه و ...بده اما مرد وظیفشه اول زن و بچش رو تامین کنه ،وظیفه من جهیزیه بود که تمام و کمال آوردم، همسر منم بیاد به خونه و زندگی خودش برسه من کی باشم به مال و اموالش اعتراض کنم

کسی نگفت شما بی احترامی کنی بگی بلند بشنمن سوال کردم چرا خود پدرت با عزت و احترام بلند نمیشه بره یک ...

عزیز دلم اینا همش حرفه زیاد جدی نگیر ،من فقط یه سوال کردم و مشورت خواستم،تهشم به این نتیجه رسیدم نه حرفی بزنم نه کاری کنم ، زمان همه چیو درست میکنه