2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 158 پست
مغازه رو رهن دادیم ،اون دوران که مادرم مریض بود خرج و مخارج بیماری مامانم میشد بعدشم که مامانم فوت ش ...

یک خونه دادی به پدرت

یک ماشین دادی به خواهرت

اسی دست ما را هم بگیر 

خودت حاتم طایی هستی بابا

داداشم همچین آدمی نیست، خیلی تو زندگیش حلال و حروم رو حساب میکنه،اگرم یه درصد بخواد چیزی بگیره بارم ...

خوب بزن به اسم پسرت 

چرا خونه ایی رو که با رحمت خریدی بزنی به اسم پدرت 

عزیزم به بابات بگو بع شوهرت پول نده 

الان کی تو اپارتمانتون ساکن؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم آدم هایی با تیپ اخلاقی شما اصلا نباید ازدواج کنن، شما باید پیش پدر و مادرت و خواهر برادرت میموندی خودتو وقف اونا میکردی

واقعا طفلی بچه ات

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
به نظرم آدم هایی با تیپ اخلاقی شما اصلا نباید ازدواج کنن، شما باید پیش پدر و مادرت و خواهر برادرت می ...

جالبه اجاره نمی گیره ازشون

میگه پول رهن مغازه را دادم بابام برای خواهرم ماشین بخره 

والا شوهر من هم یه بی چشم و رو هست، من حتی یه دونه گردو از درخت خونه پدرم بیارم جلوی شوهرم نمیزارم ، ...

فکر کن با بابام میریم مسافرت همه مخارجمون رو بابام میده برامون سوغاتی میخره اونوقت شوهرم هر چی تو جیبش داره میده برا خانوادش خرید میکنه

عزیزم اینا همش تو دوران مجردی و به پیشنهاد من اتفاق افتاده،من دلم میخواست ب پدرو مادرم کمکی کرده باش ...

کمکهای فبلی نوش جانشون ولی الان دیکه وقتش نیست که ببخشید به اسم کمک یا پنهان کاری دست به کار احمقانه بزنی که فردا روز نتونی تو چشم پسرت نگاه کنی چرا پسرتو از حق واقعیش محروم میکنی ؟اون خونه حق پسرته بزن به اسمش حالا که نگران خانواده تی بزار فعلن مفت بشینن ولی تو رو بع مقدساتت خونه رو نزن به اسم بابات

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فکر کن با بابام میریم مسافرت همه مخارجمون رو بابام میده برامون سوغاتی میخره اونوقت شوهرم هر چی تو جی ...

شوهرت از لجش اینجوری شده 

من هم اگه شوهرم تو مجردی خونه خریده بود و داده بود مادرش بشینه حرصی می شدم 

بهترین راه حل اینه پدرت از اونجا بلند بشه 

خودتون تو خونه بشینین 

تا زبون شوهرت کوتاه بشه

ببین باز هم جرات می کنه برای خانواده اش خرج کنه یا نه؟؟

عزیزم پیشنهاد من اینه بری بنگاه قیمت خونه ببینی چقدره بعد ببینی سهم بابات با پولی که بهتون داده چقدره باباتون پول شما یا همتون از اون خونه رو بده بهتون باهاش طلا بخر به شوهرت هم نگو بزار پیش مامانت بعدم خونه رو بزن به نام مادرت  چون بزنی به نام بابات اگه پدر یا مادرش زنده باشن بعد فوت پدر ورثه میشن

یک خونه دادی به پدرتیک ماشین دادی به خواهرتاسی دست ما را هم بگیر خودت حاتم طایی هستی بابا

دقیقا ۱۴ سال کار کردم الان هیچی ندارم، ۷ ساله ازدواج کردم و تو خونه هم با وجود بچه کوچیک دارم کار میکنم اما باز هیچی ندارم،تمام درآمدم رو صرف اقساط وامی میکنم که شوهرم گرفته برای خرید ماشین ،اشتباه کردم اما نمیدونم چجوری جبران کنم برای خودم 

عزیزم پیشنهاد من اینه بری بنگاه قیمت خونه ببینی چقدره بعد ببینی سهم بابات با پولی که بهتون داده چقدر ...

طلا ممکنه دزدیده بشه 

پدرش به اندازه ی چهل درصد سهمش خیلی شیک اومده اونجا نشسته 

تازه با فروش خونه ی خودشون و خریدن مغازه کلی زدن به زخم زندگی 

بهتره از اونجا بلند شن

اسی با پسرش بره بشینه 

به شوهرش هم بگه یا مودب میشی یا اینکه دمش را بگیره بندازش بیرون 

شوهرت از لجش اینجوری شده من هم اگه شوهرم تو مجردی خونه خریده بود و داده بود مادرش بشینه حرصی می شدم ...

خودمون خونه داریم بابام اول ازدواج کمک کرد شوهرم خونه خرید 

خودمون خونه داریم بابام اول ازدواج کمک کرد شوهرم خونه خرید

عزیزم بی فایده است

پدرت دنیا را هم بده باز هم همه میگن  تو خونه ی دخترش نشسته 

به خصوص اقوام شوهر 

همین پول ها را بده بره خونه رهن کنه 

تا شوهرت هم دیگه زبان درازی نکنه

واقعا ی عده رو درک نمیکنم 

اسی میگه چهل درصد پول خونه رو باباش داده 

موقع خرید خونه هم باباش به شوهرش پول داده وام ازدواجش هم داده ک خونه خریده 

۹۰ تومن داده ماشین عوض کردن 

پول جهیزیه رو هم نقد داده به شوهرش اون میرفته چک میداده!! هنوزم از باباش طلبکاره... ببخشید ولی شوهرت یخورده پرروعه و عادت کرده

بنظرم اینکه کل خونه رو بزنی ب نام بابات هم درست نیس

همون ۴۰ درصد ک پولشو خودش داده رو برو بزن به نام بابات سر اون ۶۰ درصد هم مال دوران مجردیت بوده و شوهرت هیچ حقی نداره دوست داشتی اجاره بگیر از بابات دوست نداشتی هم نگیر

اونی ک میگه ب بابات گفتی برو برا خواهرم ماشین بگیر چرا ازاین زاویه نگاه نمیکنه ک چرا خواهرت به بابات نگفته تو پول ۴۰ درصد اون خونه رو دادی ولی همه رو زدی ب نام خواهرم؟!!

بنظرم هرکسی حق خودش بالاخره اون۴۰ درصد ک بابات داده دور از جونش بعد ۱۲۰ سال حق بقیه خواهر برادرا هم هس بهترین کار همینه ک سهم خودشو بزنی ب نام خودش