2777
2789
عنوان

بیست سالم شد و هنوز اختیار زندگی خودمو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست
من خانوادم بخوان اینجوذی دخالت کنن و حریم زندگیم بهم بزنن حالشونو میگیرم از سن کم آزادی داشتم خداروش ...

حالا من تو این سن هنوز هیچ غلطی نکردم نه هنری نه هیچی

اوجه تلاشم دانشگاه رفتنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خانوادم بخوان اینجوذی دخالت کنن و حریم زندگیم بهم بزنن حالشونو میگیرم از سن کم آزادی داشتم خداروش ...

عزیزم تو کسی رو حالی نکردی خونوادت خودشون آزاد گزاشتن .شما اگه گیر یه پدر دیکتاتور میوفتادی هیچ کاری نمیتونستی بکنی الکی بقیه رو سرزنش نکن

فکر میکنن با این سخت گیری ها میتونن جلوی اینکه ما کار بدی بکنیم رو بگیرن .نمی‌دونن کسی بخواد کاری کن ...

اره بعضیا جنبه ندارن

ولی پدر و مادر بچه خودشونو نشناسن پس کی میخواد بشناسه دیگه

من ۳۲ سالمه باردار و متاهل مث توام

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بخدا این دوست داشتن نیست سخت گیریه بیش از حده

خوب با دوستت حرف میزنی چند بار رو بلندگو گوشی حرف بزن که مطمئن بشن دوست پسر نداری.‌بعد وقتی به دوستت بگی بیاد دنبالت با هم‌برید بیرون و ببینن خوب هستی و دوست پسر نداری فکر نکنم سخت بگیرن.‌من خودم مجرد بودم اینقدر که خانوادم بهم اعتماد داشتن کاملا آزاد بودم حتی سفرهای خارج شهر با دوستام میرفتم. خداراشکر اصلا هم اهل دوست پسر نبودم. دوستای خوبی داشتم که هنوزم بعد ازدواج باهشون‌رفت و آمد دارم. خانواده اعتماد کنه بهت حله

دانشگاه میرم ایشالله از ترم دیگه سرکار هم میرم شاید اوضاع بهتر شد

منم تا قبل از اینکه سرکار برم هیچ جا نمیتونستم برم کم کم بخاطر کار همش بیرون بودم اوایل جایی میرفتم الکی میگفتم سرکارم بعدش دیگه عادی شد براشون 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا