2777
2789
عنوان

بیست سالم شد و هنوز اختیار زندگی خودمو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 48 پست
در ادامه حرفت هم بگم اتفاقا خودم حالی کردم خیلی جاها که کشید به کتک و دعوا کوتاه نیومدم وایسادم کار ...

یکی از آشنا های ما با دوستش شب میرن بیرون مشکل براش پیش میاد صبح بر میگرده فردا شبش پدر ومادر وبرادرس با روسری خفش میکنن زندانم حتی نرفتن .این حرفا قشنگه واسه کسی که با والدین دیوانه سرو کار نداشته وفکر میکنه با دعوا میشه حرف خودشو به کرسی بشونه .من خودم حتی لازم نبوده که وایه چیزی دعوا کنم چون پدرم هیچ وقت به هیچی گیر نداده ولی وقتی یکی میگه واسه من نمیشه درک میکنم چون همه مثل پدر ومادر من منطقی نیستن خیلی ها مشکلات شدید روانی دارن یا توجامعه های خیلی بسته وبا فرهنگ بد بزرگ شدن وزندگی کردن

یکی از آشنا های ما با دوستش شب میرن بیرون مشکل براش پیش میاد صبح بر میگرده فردا شبش پدر ومادر وبرادر ...

نشدن با نشدن فرق داره بعضی وقت ها از ضعف و ضعیف بودن خود افراده که نمیشه والدین دیوانه به قول شما مگه صد درصد جوامع ایرانی تشکیل میدن ؟! خیلی ها چون از اول کوتاه اومدن و عرضه مخالفت نداشتن میگن نمیشه نه چون خانوادشون اینجوریه در ضمن الان به نظر شما زندگی کردن و زیر دست و اسیر بودن زیر دست خانواده های اینجوری و دست رو دست گذاشتن ادامه خفت های بیشتر بهتر از مردنه ؟ فکر میکنی این مدل زندگی کردن از مردن بهتره ؟ یا فرقی با مردن داره ؟ کوتاه بیای مشکل اول میشه ده تا 

بحث کوتاه نیومدن شاید فایده داشته باشه ولی کوتاه اومدن کاری نکردن هرگز 

وقتی حرکتی از خود طرف نبینن معلومه ادامه میدن به دیکتاتوری این خانواده دیوانه ای هم که شما میگی نمیگم کمه ولی اونقدر همه گیر و صد درصد نیست پس بیشتر اوقات نتیجه ضعف کوتاه اومدن بیجاست از ترس محدود نشدن بیشتر در صورتی که کسی جلوی کسی وایسه میدونه تهش بالاخره مقابلش کوتاه میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نشدن با نشدن فرق داره بعضی وقت ها از ضعف و ضعیف بودن خود افراده که نمیشه والدین دیوانه به قول شما مگ ...

من نمیگم نمیشه وباید ساخت ولی این حرف که من جنگیدم اگه تو محدودی پس خودت بی عرصه ای اصلا درست نیست این حرف مثل همونه که طرف میگه افسردم میگن پاشو خودتو جمع کن برقص ورزش کن کتاب بخون انگار خود کسی که افسردس ننیدونه ورزش وکتاب وو...چیه خیلی وقتی نمیشه چون والدین با هم فرق دارن یکی بدون تلاش آزادی داره یکی با کمی لجبازی و دعوا یکی هم اصلا نمیتونه چون با دعوا ولجبازی محدود تر میشه پس نمیشه سرزنششون کرد که اگه نشده تو نجنگیدی یا بی عرضه ای ومثل من تلاش نکردی.شما اگه گیر مثلا پدر پارانوییدی میوفتادی که فکر میکرد اگه بری بیرون پس حتما میخوای کاری اون بیرون کنی  با پا فشاری ولجاجت بیشتر بدبین ترش میکردی واگرم اقدام میکردی صد درصد بلای بدی سرت میاورد وتعداد این بیمارا اصلا توجامعه کم نیستن قانونی هم نیست که پشت تورو بگیره