2777
2789
عنوان

بیست سالم شد و هنوز اختیار زندگی خودمو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو کسی رو حالی نکردی خونوادت خودشون آزاد گزاشتن .شما اگه گیر یه پدر دیکتاتور میوفتادی هیچ کاری ...

سرزنش نکردم عزیزم ولی اینو همیشه گفتم از موضع و حق حقوقتون نباید کوتاه بیاید منم آدم کوتاه بیایی در هیچی نبودم شاید منم سر خم میکردم خانوادم محدود میکردن الانم آزادم ولی اینجوریه یکم کوتاه بیام شروع میکنن بعضی چیز هارو کلا خصلت خانواده ایرانی همینه اگر اون دیکتاتوره شما هم باشین اگر دقت کنی همیشه اون بچه خانواده همه چیز طبق میلش پیش میره و احترام میگیره که کوتاه نیومده شده با داد هوار و کتک خوردن هرچیز آزاد بزارن نزارن هیچ خانواده ای از اینکه بچش مطیع بی قید شرطش باشه بدش نمیاد خانواده منم از اول همین نبودن با نشستن دائم قبول کردن حرفاشون وضعیتتون تغییری نمیکنه چه پدر دیکتاتور باشه چه نرم کوتاه نیاید اونا مجبور میشن کوتاه بیان

رل نداری؟ تابحال هم نداشتی؟

رل ندارم

اصلا از دوست پسر و این داستانا خوشم نمیاد و اهلش نیستم

معتقدم کسی هم از من خوشش بیاد باید بیاد خواستگاری بعد زیر نظر خانواده اشنا شیم🙌

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

خوب با دوستت حرف میزنی چند بار رو بلندگو گوشی حرف بزن که مطمئن بشن دوست پسر نداری.‌بعد وقتی به دوستت ...

شاید باورت نشه ولی پن یبار خواستم با یه پسر برم تو رابطه به مامانم گفتم مامانمم محالفت نکرد که این رابطم دو سه روز بیشتر نبود تمومش کردم چون خوشم نمیومد بهش هم گفتم از پنهون کاری خوشم نمیاد برا همین میگم اونم گف اشکالی نداره و یکم نصیحت کرد اما نمیدونم این رفتارا برا چیه 

عزیزم تو کسی رو حالی نکردی خونوادت خودشون آزاد گزاشتن .شما اگه گیر یه پدر دیکتاتور میوفتادی هیچ کاری ...

در ادامه حرفت هم بگم اتفاقا خودم حالی کردم خیلی جاها که کشید به کتک و دعوا کوتاه نیومدم وایسادم کار خودم کردم به جای قبول ضعف حرف گوش دادن جلوشون وایسادم قطعا هزارجا هم برای من بوده که داشتم محدود میشدم و مخالفت شده باهام به هر شکلی قبول نکردم شما به جای نطق و دیدن حرف من به عنوان سرزنش بزار بقیه تلاش کنن از حقشون کوتاه نیان نه بشینن بگن فلانی دیکتاتوره چون هیچی دستتو نمیگیره 

حال نداشتم وارد اکانتم بشم اما دیدم مثل گذشته خودمین اومدم بهت بگم منم تا۲۳ سالگیم اوضاعم همین بود همیشه گیر میدادن پنج دقیقه دیر میکردم جرم میدادن تو سن ۲۶ سالگی یهو اوضاع تغییر کرد خودشون یهو خونه بهم دادن وسایل خریدن و گفتن گناه داری برو مستقل شو اصلا برگام ریخت خانواده مذهبی گیر یهو در همین حد تغییر روش دادن هیچ مشکلی نیست که با زمان حل نشه وقتی سنت بره بالاتر و حس کنند عقلت میرسه یهو ریلکس میشن الان۳۰ سالمه ۴ ساله مجردی زندگی میکنم ولی هنوز وقتی به گذشته نگاه میکنم میگم کاش میدونستم اونهمه گیر بخاطر سنو سالم بوده و قرار بوده عاقل که شدم خودشون تشویقم کنن به مستقل شدن کاش اون زمان اینقدر حرص نمیخوردم توام نگران نباش زمان همچیو حل میکنه

سرزنش نکردم عزیزم ولی اینو همیشه گفتم از موضع و حق حقوقتون نباید کوتاه بیاید منم آدم کوتاه بیایی در ...

اینجور فکر میکنی چون والدینت خوبن پدر ومادر منم از این لحاط خیلی خوبن ولی پدر ومادرایی هستن که اگه بچه پاشو کج بزاره دخلشو میارن .بچه وقتی از سن کم مدام تو کتک وتهدید وزور بزرگ بشه اصلا جرعته مخالفت نداره الان اگرم مخالفت کنن ،حبس میشن ،کتک میخورن ،بخ زور شوهر داده میشن ،از تحصیل منع میشن، ممکنه حتی  کشته بشن قانونم مجازات سنگینی نداره واسه کشتن اولاد نباید زندگی بقیه رو با مال خودت مقایسه کنی