2777
2789
عنوان

چکار کنم با این دختره مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 70 پست
اره بزار

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

ببین نخوندم ولی حس ی زن هیچوقت دروغ نمیگه مطمعن باش

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه کنیم فامیله به هر حال میاد تو مهمونیا بله مجرده آخه یه دختر مگه میتونه اینجوری اینقدر آویزون باشه ...

عزیزم شاید اینجوری که تو بهش فکر می‌کنی در نظر شوهرت نباشه و ی چیز ساده باشه و تو نباید تو دل شوهرت بزاری و اون هم فکر و خیال هابی به سرش بزنه شاید اگر قبلاً چیزی نبوده الان بدتر بشه

مشکل اینه که با جنگو دعوا گفتی با سیاست و ارامش کامل برو بشین کنارش بگو میخام باهات حرف بزنم بعدم به ...

و منی اینقدر با جنگ و دعوا گفتم مقصر شدم 

تو یه تاپیک دیگه تعریف کردم همون تاپیکی که ممنون میشم نظر بدید مقصر کدومه 

سرش  اینقدر با شوهرم دعوا کردم که هنوزم با هم سر سنگینیم البته من 

چون از دستش دلخور شدم 

سیاست ندارم متاسفانه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بعد اومد گفت علیرضا ( اسم شوهرم) نگا ببین چیزی توش نیست ( چشماشم مژه کاشته و آرایش کرده بود خیلی خو ...

عزیزم مشکل از خود شوهرته کرم داره تنها اون مقصر نیست 70درصد تقصیر شوهرته

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بعد پسرای فامیل میگن چرا تو هیچ شبکه مجازی نیستی

(بلاکن) 

این چه افکاریه واقعا؟ یعنی چی ؟ طرف از بچگی باهم بزرگ شدن مثل خواهر برادرن. بعدشم چه دختر چه پسرش بعد ازدواج خط خودشونو میخونن که اگه طرف میخواستم نمی رفت با یکی دیگه ازدواج کنه.

فکرتونو درگیر این چیزای بیخودی نکنین لطفا ، دونفر باهم صمیمین دونفر نیستن

بلاکش نکن شاید شوهرت فکرای بدی درموردت کنه و اوضاع بدتر بشه

دقیقا همین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد اومد گفت علیرضا ( اسم شوهرم) نگا ببین چیزی توش نیست ( چشماشم مژه کاشته و آرایش کرده بود خیلی خو ...

کمبود توجه و اعتماد بنفس داره مشخصه از حرکاتش 

اینو خدا زده بی اعتنا باش😂😂

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

و منی اینقدر با جنگ و دعوا گفتم مقصر شدم تو یه تاپیک دیگه تعریف کردم همون تاپیکی که ممنون میشم نظر ب ...

با شوهرت رو راست باش 

با ارامشو حرف رامش کن 

قربون صدقش برو 

بگو من دلم نمیخاد چیزی باعث دوریمون یا دعوامون بشه تو برا من ارزشمندی بخاطر این حسودیم میشه به هرکسی که بخاد سمتت بیاد

به خاطر رابطمونو زندگیمون بیا این کارایی که میگمو انجام بده به خاطر خانومت 

ازینجور حرفا...مردا زود رام‌میشن

عزیزم شاید اینجوری که تو بهش فکر می‌کنی در نظر شوهرت نباشه و ی چیز ساده باشه و تو نباید تو دل شوهرت ...

میدونم ولی حرص خوردنم دست خودم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا لعنت کنه اون حیوونی رو که با مرد متاهل بره تو رابطه یا واسش عشوه بیاد

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اگه اون براش مهم بود میرفت از اول اونو میگرفت بیخیال

پس چرا نخواسته با اینکه دختر عمش خیلی کامله از هر لحاظ

1
5
10
15
20
25
30
35
40