2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی تعصب دارن ، معمولا همشونم همینن ، مردسالارن

عزیزم شما یه مورد نا موفق دیدی دلیل بر این نیست ازدواج لر و فارس جور در نیاد یا این ویژه گی هارو نسبت بدین بهتره بگی خانواده همسرتون اینجوری آن 

ما بیشتر چند مورد تو فامیل داریم با ترک وصلت با شمالی و فارس وصلت و خداروشکر راضی آن و بچه ام دارن 

پس یه چیزی و هیچ وقت کلی نگید 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

عقایدشون چیه

عزیزم شما بهتره راجبه لرا میخوای بدونی بری به لر تبار ها درخواست بدی و خصوصی ازشون بپرسی نه از کسی که ازدواج ناموفقی داره تاپیگتم قفل کن والا اون چیزایی که اون کاربر گفت ما نداریم

خیلی تعصب دارن ، معمولا همشونم همینن ، مردسالارن

عزیزم اگر کسی که شما باهاش وصلت کردین خودش و اطرافیانش این خصوصیات دارن دلیل بر اینکه همه لرها اینجورن نیست

من خرم آبادیم کل اقوام و خانواده من خرم آبادین نسل به نسل

ما اینجوری نیستیم اطرافیان من اینجوری نیستن 

لطفا وقتی راهنمایی میکنید فقط تجربه خودتون بگین نه اینکه همه جمع ببندی

ما مرد سالار نیستیم حتی خانواده ما به شدت دختر دوست هستن 

اطرافیانم دختر دوست هستن حتی خونه و ماشین هاشون به اسم دخترها کردن لطفا دقت کنید در این مورد

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

عزیزم شما یه مورد نا موفق دیدی دلیل بر این نیست ازدواج لر و فارس جور در نیاد یا این ویژه گی هارو نسب ...

عزیزم اگه پست اول نگاه کنی گفتم با احترام به همه قومیت ها

تجربه ای بود که در اختیار دوستمون قرارردادم یک موردم خیلی موارد زیادی دیدم که به خودم گوشزد کردن و گوش نکردم

عزیزم اگه پست اول نگاه کنی گفتم با احترام به همه قومیت هاتجربه ای بود که در اختیار دوستمون قرارردادم ...

شما داری تجربه شخصی خودت و بپای تموم ازدواج ها و لر ها میزاری مگه همه خانواده هارو دیدین 

ما کجا مرد سالاریم اولین حامیه حقوق زن توسط مردای لر در ایران بوده نمیدونم منظورت از تعصب چیه ما تعصب رو حجاب و بد دلی نداریم با تعصب رو قوممون روی زادگاه روی ایران روی چیزای با ارزش داریم 

عزیزم کلمه معمولا یعنی جمع نبستن درسته؟

نه وقتی "همشون" هم گفته بشه و معمولا یعنی همیشه اینجور شاید یه مورد یا دو مورد نباشه به این معنا

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜