2777
2789
یه روز دوتا جوک باهم ازدواج میکنن بچه دار میشن بچشون دنیا میاد اسمشو میزارن جوکر هرکی نخنده خدا کنه ...

وای خدا  ۶ روزه نخندیدم با امروز شد یه هفته

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

لنتی تو خودت امضات جوکه🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 قربانی شدی 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کردم واقعیه یدفعه ای یاد خودم افتادم چشام سیاهی رفت😔😂🙏

😂😂ن فدات من جرات تقلب بردن سر جلسه ندارم فقط میرسونم

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

تو دیجی کالا یه پاک کن هزاری سفارش دادم

چن ساعت بعد پیكشون زنگ زد گفت داداش

راه نداره روشو خط بکشی؟😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

🤣🤣🤣🤣 قربانی شدی

قشنگ دقییئیق شمردم😂😂😂

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
تو دیجی کالا یه پاک کن هزاری سفارش دادمچن ساعت بعد پیكشون زنگ زد گفت داداشراه نداره روشو خط بکشی؟😂� ...

🤣🤣🤣🤣خوب بود

‏داغونم دقیقا مثل اون سربازی که اعزام

شده بیرجند و میفهمه اشتباهی اتوبوس بجنورد رو سوار شده.

بلیت میگیره میره بیرجند، بعد اونجا

متوجه میشه از اول اشتباه کرده اعزامی بروجرد بوده.😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

برگه تقلبم بین برگه ی پاسخ نامم و برگه ی سوالات بود و تحویلش دادم به مراقب :))))))

فتبارک الله احسن الخالقین 😁😂

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

اعتمادم به مردم در این حده که فکر میکنم

همه چی نقشه‌ است😂

فتبارک الله احسن الخالقین 😁😂

😂😂😂فان بودااا