2777
2789
عنوان

الان من گدا و بدبختم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دختره پر رو هست خوب کردی باهاش

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

چه چیزا پسرا چه پرو شدن خوب کردی ندادی.

ایشون آقا هستن

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

اونی که مثل خرش میخورهاحتمالا یه آپشن هایی هم داره که پسره میزاره پلاس زندگیش بشه

اره بدون شک 

اپشناشونم که تموم  شد بای بای

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

ما همونم نداریم ب خدا ملت شانس دارن 😂🤣🤣

اینکه میگن پلاس زندگی پسره میشه این حرف درست نیست

پلاس مرد متاهل که نشدن و پسره هم حتما آپشن دیده از دختره که گذاشته پلاس بشه

سایه❤