2777
2789
عنوان

الان من گدا و بدبختم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 88 پست
نکن مدل جدید دزدیه؟ یا احتمالا به یکی پز داده لند دارم میخواسته ننها بره

یه شب گرفته

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بنطرم خودتم لند نداری ....پسری که لندکروز داره نمیاد نینیسایت چون کار و بارش زیاده

من کار و بارم با ماشین ماشینامم دو تاش عسلویه س دو تاش کرمان یکیش تو مسیره مهران یکیشم دم خونه رانندمه نمیتونم دنبال ماشینام راه بیفتم که طی الارض نیستم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی دیگ سایت مثل قبل نمیشهمردا اومدن اینجا با تاپیکای مسخرهمیگه چراغ لندکروزر اندازه واحد اپارتمان ...

بله بستگی داره کجا و کدوم شهر آپارتمان بخوای بخری یا خونه تو یه جاهایی پول کل ماشین یه دسشویی خونه طرفم نمیشه من مثال زدم در مثل هم مناقشه نیست منظورم اینکه خرجش زیاده

خب خیلی رفتارش مسخره بود از این خندم گرفت

اصلا نه دوستی در کار بود نه پیامی نه نیاز به ماشین بود نمیدونم میخواست خساست منو بسنجه میتونست هزار تا حرکت دیگه بزنه 

اصلا نه دوستی در کار بود نه پیامی نه نیاز به ماشین بود نمیدونم میخواست خساست منو بسنجه میتونست هزار ...

اشکال نداره 

ولی خیلی خنده دار بود دختر 

مگه دوچرخه میخواد قرض بگیره 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اشکال نداره ولی خیلی خنده دار بود دختر مگه دوچرخه میخواد قرض بگیره

حالا خواسته ش هیچی رفتارش خیلی دور از انتظار بود بعد اینکه خودش آدم نداری نیست 

حالا خواسته ش هیچی رفتارش خیلی دور از انتظار بود بعد اینکه خودش آدم نداری نیست

ربطی به ندار بودن نداره 

پول زیاد هم آدمی که پر توقع هست رو آروم نمیکنه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

ربطی به ندار بودن نداره پول زیاد هم آدمی که پر توقع هست رو آروم نمیکنه

چه میدانم گذشت دیگه تجربه س 

خدایا قربونت برم ببین این دخترایی که چشم به مال مردم دارن و پر روان چه کیس های خوب و پولداری واسشون جور میشه بعد ما با این همه چشم و دل سیری و شخصیت خخوانوادگی هر چی از خودمون پایین تره جلو رومون هست

خدایا قربونت برم ببین این دخترایی که چشم به مال مردم دارن و پر روان چه کیس های خوب و پولداری واسشون ...

هعی.....