2777
2789
عنوان

کاش یه پدر شوهر با محبت نصیبم بشه از پدر که هیچی ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا ته این مسیرو رفتم ازدواجم کردم اما بهت میگم دختری که پدر مادرش دوسش نداشته باشنو هیچ کس دوست ن ...

قبول دارم حرفتو

ولی تا واس خپدت احترام نزاری کسی بهت احترام نمیزاره بحث پدر مادر جداس 

من هیچ وقت قرار نیست با شوهر یا همسر اییندم بگم که جه بلایی سرم اومد  اون وقت اونم احازه  میده همچین کاری کنه

آره راس میگی ولی یه محبت کوچیک میخواستم اونم دریغ کرد

اکثر مردا اینجورین 

شوهرمم اصلا محبت نمیکنه ولی خب مطمئنم خیلی دوسم داره 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
بابای من خیلی دروعه نمیاد از کتک زدناش که بشینه بگهخیلی عوضی تر از این حرفاس

خوب کاری میکنی هیچ وقت نگو از خانوادت ک چ بلایی سرت آوردن..برعکس باید بزرگشون کنی تا شوهرت بهت ارزش بده

خب طرف به پدر و مادر مون نگاه می‌کنه وقتی میبینم اطرافیان به آدم توجه نمیکنند اونم به خودش همچین اجا ...

آفرین 

دقیقا 

ادما همونجوری باهات رفتار میکنن ک خانوادت باهات رفتار دارن .

خوب کاری میکنی هیچ وقت نگو از خانوادت ک چ بلایی سرت آوردن..برعکس باید بزرگشون کنی تا شوهرت بهت ارزش ...

دقیقا ولی هیچ وقت نمیبخشموشن واگذار کردم به خدا ،خدا خودش میدونه چیکار کنه

اره خیلی آسیب پذیرم حساسم زود قهر میکنم رفتارام به سنم نمیخوره

خوبه که میدونی مشکل کجاست این یعنی ده هبچ از خیلیا جلوتری ...حالا که میدونی مشکل چیه درستش کن ...رو خودت و عزت نفست کار کن ...قبل هر رفتاری به نتایجش خوب فکر کن اینجوری هر روز بهتر از قبل میشی 

خوبه که میدونی مشکل کجاست این یعنی ده هبچ از خیلیا جلوتری ...حالا که میدونی مشکل چیه درستش کن ...رو ...

میدونی از چی ناراحتم 

دوس پسرم رابطه رو تموم کرد رفت ..بااینکه تقصیری نداشتم بااینکه رابطمون خوب بود ولی من موندم تلاش کردم خیلیم تلاش کردم غرورمو خورد شد تهش ولی بازم رفت

میدونی از چی ناراحتم دوس پسرم رابطه رو تموم کرد رفت ..بااینکه تقصیری نداشتم بااینکه رابطمون خوب بود ...

اون ادم قسمت تو نبوده....الان خیلی دردناک و سخته ...الان تو قربانی ای ‌‌‌....ولی زمان که بگذره و ادم درست بیاد تو زندگیت میفهمی طرف چه لطف بزرگی به تو کرده که رفته