2777
2789
عنوان

کاش یه پدر شوهر با محبت نصیبم بشه از پدر که هیچی ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیرین زبونی برا ۵ ساله هاست ن من که خرس پیر شدم

عزیزم یعنی ازش تعریف کنی مثلا یه چیزی میخره بگی من چقد این خوراکیو دوست دارم ،مثلا جایی هستین بگی بابای من خوبه و فلانه یه کاری برات میکنه ازش تشکر کنی یا وقتی میاد بهش لبخند بزنی ، بری به استقبالش

نمیگم که لوس بازی الکی دربیاری

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
ناراحتم که همچون چیزی رو تجربه کردی ولی خیلی مراقب خودت باش این تو رو اسیب مذیر تر میکنه که هر کسی ک ...

اره خیلی آسیب پذیرم حساسم زود قهر میکنم رفتارام به سنم نمیخوره 

توجه کردی هر کی خونه پدری بی ارج و قربه . تو سختیهتو خونه شوهرم همونه .

خب طرف به پدر و مادر مون نگاه می‌کنه وقتی میبینم اطرافیان به آدم توجه نمیکنند اونم به خودش همچین اجازه ای رو میده

اره عزیزم مجردمخیلی سعی کردم محبتی که بهم نکردع رو از دیگران گدایی کنم ولی اعتماد بع نفسشم ندارم

انشالله خوشبخت بشی

منم گدایی کردم😄دوس پسرم کات کرد انقد التماسش کردم که نره غرورم خورد شد

بضی پدر شوهرا خیلی خوب میشک

هرچقدرم خوب باشن جای پدر خود آدم نمیشه 

الان مجردی نمیدونی چی میگم 

من دوسه سال اول زندگیم بچه دارنمیشدم بابام انقد ناراحت بود اصلا بهم چیزی نمیگفت ولی مامانم میگفت وقتی خبر بارداریمو بهش گفته چنان هردوتا دستشو برده بالا خدارو شکر میکرده میدونی چرا؟ 

مطمئنم میترسیده ازاینکه انگ نازایی به دخترش بزنن 

بازم میگم هیچکس پدر مادر خود آدم نمیشن 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
اره عزیزم مجردمخیلی سعی کردم محبتی که بهم نکردع رو از دیگران گدایی کنم ولی اعتماد بع نفسشم ندارم

من تا ته این مسیرو رفتم ازدواجم کردم اما بهت میگم دختری که پدر مادرش دوسش نداشته باشنو هیچ کس دوست نداره حتی اگر خودمونو بکشیم تیکه تیکه کنیم و خوبی کنیم بازم دیده نمیشیم