2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 20275 بازدید | 1790 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون، من اونجا بودم شما و عده زیادی نظرشون مثبت بود و اینجای بسیار امید هست از شما و همه دوستاران م ...

خواهش عزیزم 

ممنون از دعاتون انشالله شما ام حاجت روا باشید بابت زحمتی که می‌کشید 😊

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

ببخشید دوستان

لطفا برا سلامتی بچم صلوات بفرستید هم خودش داغون شده هم خودمون باهاش

ویروس لعنتی گرفت نه شیر میخوره نه میخابه نه میمونه فقط گریه میکنه دورش بزنیم سرپا تا آروم باشه

۵روزه ۲۰ساعتم نخابیدم کم آوردم

خدایااااا...خودت میدونی

سلام. خوب هستین؟ مرسی از تاپیک قشنگتون. میشه اونایی که به مطالب من براشون مفیده منو تگ کنین و بفرمایین کدوم صفحه و کدوم کاربر هستن که انشاءالله بتونم بهشون کمک کنم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  

#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد‍ 

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚
میدونی عزیزم من چون امید زیادی به رحمت خدا دارم خیییییلی دلم میخواد بمیرم و از این دنیا برم بنظرت خد ...

سلام عزیزم خدایی که عین رحمت ،هم در  دنیا 

خدایی می‌کنه و رحمت داره ..

و هم در آخرت...

و بعد مرگ .

در روایت آمده هیچ وقت آرزوی مرگ نکنید 

چون فرصت زنده موندن و عمل صالح انجام دادن از دست میدید ..

میدونید خیلی ها که مردن از ته دل، آرزوی برگشت داشتن 

که برگردن و یک کار خیر انجام بدن 

اما این فرصت دیگه براشون تمام شده 

می‌دونستید لحظه به لحظه و هر روز نزدیک تر میشیم به 

ظهور ، میتونی از خدا بخوای که باشی و فرج مولا رو ببینی و کنار آقا جان باشی 🥰😍❣️

عصر ظهور و زندگی طلایی در این دوران که بهشت صالحان هست و خوبان وارث زمین میشن ،بی مثال هست ...🌈

اینقد در کنار آقا رشد معنوی میکنید 

که کل بارتون رو هم برای من مرگ میبندید ...

دنیا و آخرت با بقیة الله 

یعنی  با ذخیره خدا 

پر خیر و برکت میشه ...

در پناه خدا .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

دوستان یه خواهش دارم ازتون تو رو خدا با دلهای پاکتون برای پیدا شون خواهرم آرامش دل پدر و مادرم‌ دعا ...

سلام علیکم 

ذکر یا ابا صالح المهدی ادرکنی زیاد بگید 

برای گمشده تون .

بسیار نافع به اذن الله .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام به همه عزیزان 

هر کی پیامم رو میبینه به حق امام زمان و با صلوات یه دعا برام بکنه که زندگیم خوب شه و شوهرم شفا پیدا کنه 

منم ۱۰۰۰ تا صلوات برا سلامتی امام زمان میفرستم ، انشاالله که تو این ماه و روزهای عزیز همه حاجتهای خوبمون برآورده به خیر شه و دلمون شاد شه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب سلام الله علیها 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
🌹۱۰۰🌹

قبول باشه عزیزم🌱

ان شالله در پناه آقا امام زمان عج باشید 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم