2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 17520 بازدید | 1720 پست
ببخشید دوستانلطفا برا سلامتی بچم صلوات بفرستید هم خودش داغون شده هم خودمون باهاشویروس لعنتی گرفت نه ...

حمد میخونم عزیزم ان شالله‌ که بهتر بشه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
۳۱۳ مرتبه🌻اللهم‌عجل‌لولیڪ‌‌الفرج#

قبول باشه گلم💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازکجامیگیدظهورنزدیکه؟من که فکرمیکنم اوضاع خیلی بدترازاین بایدبشه که بیاد

نشانه های ظهور خیلی زیاد شده. کانالای آقای ابراهیم افشاری هست و خیلیای دیگ. بخونین. ظهور ان شاالله خیلی نزدیک هست.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
من ۲۰۰صلوات هدیه میکنم به امام زمان عزیزم

قبول باشه بانو جان..

ان شالله‌ که زیر سایه ی آقا عاقبت بخیر بشین.

دوستان یه خواهش دارم ازتون تو رو خدا با دلهای پاکتون برای پیدا شون خواهرم آرامش دل پدر و مادرم‌ دعا ...

حمد میخونم عزیزم 

سلام به همه عزیزان هر کی پیامم رو میبینه به حق امام زمان و با صلوات یه دعا برام بکنه که زندگیم خوب ش ...

الهی آمین 🤲

قبول باشه عزیزم 💚

برای شفای همسرتون حمد میخونم،ان شالله که در این ماه عزیز لباس عافیت بر تن کنند.

یا مهدی ادرکنی 🌱

شباهت های امام زمان علیه السلام با پیامبران💚🌱

🌸 حدیث اول:

💚 امام باقر علیه السلام می فرمایند:

حضرت مهدی علیه السلام نشانه هایی از چند پیامبر دارد:

1. نشان از حضرت یونس علیه السلام: با این که سالخورده است، اما هنگام بازگشت به سوی قومش جوان می شود.

2. نشان از حضرت یوسف علیه السلام: به گونه ای پنهان شده است که هیچ کس از جای او خبر ندارد.

3. نشان از حضرت موسی علیه السلام: پنهان بودن ولادت.

4. نشان از حضرت عیسی علیه السلام: اختلاف مردم درباره ی او به گونه ای است که نمی دانند مرده است یا زنده، یا اصلا به دنیا آمده است؟

5. نشان او از جدش محمد مصطفی صلی الله علیه و آله : قیام او با شمشیر و نابود کردن دشمنان خدا و طاغوت های زمان است.

🌸 حدیث دوم:

💚 امام موسی بن جعفر علیه السلام می فرمایند:

خداوند نشانه ها و آثار چند پیامبر را در قائم ما قرار داده است؛ پنهان بودن ولادتش از موسی علیه السلام، غیبتش از عیسی علیه السلام، دیر قیام کردنش از نوح علیه السلام و طول عمرش از بنده ی صالح خدا حضرت خضر علیه السلام است.

منابع:

دلائل الامامه، صفحه 260

اکمال الدین، صفحه 388

شمیم گل نرگس، صفحه 38

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚

آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرد 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود