2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس نزارن کاربرا خب چرا عکس میزارن میدونن همچین اتفاقی افتاده چرا میزارن من الان ازاون موقع دیگه عکس ...

تو ایرانم دخترا حتی حق عکس گذاشتن ندارن چرا چون یه عده مریض جنسی از عکسشون سو استفاده میکنن

ولی تو خارج همه راحت عکسشونو میزارن چرا کسی از عکس اونا سو استفاده نمیکنه

تو ایرانم دخترا حتی حق عکس گذاشتن ندارن چرا چون یه عده مریض جنسی از عکسشون سو استفاده میکننولی تو خا ...

جوک بود دیگه؟

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

تو ایرانم دخترا حتی حق عکس گذاشتن ندارن چرا چون یه عده مریض جنسی از عکسشون سو استفاده میکننولی تو خا ...

خب پس چرا میترسن اینقدر عکسشون پخش بشه خب نباید بترسن دیگه

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

میزنه میره تو پینترست نمیاره پیجش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب پس چرا میترسن اینقدر عکسشون پخش بشه خب نباید بترسن دیگه

از پخش شدن عکس نمیترسه کسی الان اینستا پره عکسه 

از این میترسن که این یارو روانیه می‌ره به عنوان زن خراب پخش می‌کنه یا تو کانالهای صیغه یابی میزاره

تنها تفاوت وقیح با بقیه این هست ک میگه اسکرین گرفته و بقیه نمیگند 

کسی ک مشکل داره نباید بزاره عکس ، کسی هم ک بزاره باید بدونه این سایت هزارن کاربر داره ک تو همون ۳ ثانیه میتونند تو تاپیک باشند و اسکرین بگیرند