2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخت دارم حرص میخورم از دست بچم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 56 پست
یکم فعلا آروم شدم.ولی بیشتر وقت میکنم و زیر زبون بچمو میکشم ببینم‌چیکار میکنه باز

آره بپرس .دیگه بچه س بایدبهش یادبدی چیکارکنه و چه کارایی نباید بکنه..تکرارکنی یادش نره.

اون بچه تکرارکردکارشو حتمااینباربه مادرش تذکربده.

چ ربطی ب مادر بچه داره.؟

ب بچت یاد بده زرنگ باشه اینارو بچه باید توخونه یادبگیره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بپرس .دیگه بچه س بایدبهش یادبدی چیکارکنه و چه کارایی نباید بکنه..تکرارکنی یادش نره.اون بچه تکرار ...

فک میکردم آ م حسابی هستن ولی خب اگه پدر و مادرش یادش میدادن مستقل باشه،آویزون بچه من نمیشد.

کثیفی فقط واسه بچه اونا چندش آوره؟

بخدا بفهمم باز کارشو انداخته گردن بچه من، به مادرش میگم جمعش کنه😑

چ ربطی ب مادر بچه داره.؟ب بچت یاد بده زرنگ باشه اینارو بچه باید توخونه یادبگیره

آخه مادرش خیلی ادعا داره که ما بچه رو ال بار آوردیم بل بار آوردیم و خیلی تاکید داره باباش حساسه و... .

مادر و پدر توی این ۵ سال نتونستن یادش بدن خودش بره دستشویی؟خونشون نزدیک مدرسه اس.اگه خیلی بچش بدش میاد مادرش زنگ تفریح بیاد بره چک کنه یا بره سر بزنه به بچش.

بچم تو خونه کاراشو خودش میکنه و نشنیدم بگه به دوستم گفتم برو دستشویی رو چک کن.چون یادش دادم کار شخصی، شخصیه و کسی مسئول ما نیست جز خودمون.

کلا این دوستش زبون درازه و به بقیه هم زور میگه

مادرشم همینطوره.تا یکی خلاف میلش صحبت کنه صداش میره بالا.

خیلی با بچم صحبت کردم.از حالا به بعد ۶ دنگ نه، ۸ دنگ حواسم به این مسئله خواهد بود.

فک میکردم آ م حسابی هستن ولی خب اگه پدر و مادرش یادش میدادن مستقل باشه،آویزون بچه من نمیشد.کثیفی فقط ...

اره خوب باید پدرمادراین چیزارویادبچه بدن..چون هنوزسنی ندارن ..ازکجا بدونن کدوم کارخوبه یانه..شماهم کارخوبی میکنین ..باید تذکربدین تا تکرارنکنه.

امیدوارم درست بشه من خیلی حرص خوردم امروز😭

انشالله درست میشه عزیزم.

حرص نخور ..بچه ن دیگه بلخره پیش میاد.

هنوزبچه ت سنی نداره که😁تاوقتی بیاد بزرگ بشه اونوقت بیشتر غصه  میخوری....هنوزاول راهی..بخای ازالان سراین مسائل جوش بزنی که نمیتونی کاری انجام بدی..بچه هرچی بزرگترمیشه جوش وغصه ش هم بزرگ ترمیشه..بایدخودتو کنترل کنی.سعی کنی باآرامش این مسائلو حل کنی ..