2777
2789
اخه . چرا باید خودمو تعییر بدم. تا کسی از من خوشش بیاد؟ خب من اگه با شخصیت بشم خوش صحبت بشم با ادب ...

😐😐😯😯😶

من واقعا صحبتی ندارم 

اخلاقیات از بدیهیاتی هست که هر انسان باید داشته باشه و این موضوعی که شما میگید برای رفتار های منحصر به فرد هر فرد هست نه اخلاق

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😯😯😶من واقعا صحبتی ندارم اخلاقیات از بدیهیاتی هست که هر انسان باید داشته باشه و این موضوعی که ...

طرف اینجا شوهرش اخلاقشو،بزور داره . دنبال اخلاق منحصر ب فرد مییگردی؟  

😐😐😯😯😶من واقعا صحبتی ندارم اخلاقیات از بدیهیاتی هست که هر انسان باید داشته باشه و این موضوعی که ...

فرض کن یکی هست . با ادبه ماشینم داره خونه هم داره.  ما از این تایپ میلیون ها پسر داریم.  حالا قبول میکنی؟ کدومو قبول میکنی؟ گل یا پوچ میکنی؟ 

برو با اخلاقشو پیدا کن . ی منحصر ب فردم روش اشانتیون بگیر . 

فرض کن یکی هست . با ادبه ماشینم داره خونه هم داره. ما از این تایپ میلیون ها پسر داریم. حالا قبول م ...

واای 

الان مطمئن شدن آمادگی ازدواج ندارید 

مگه ملاک ازدواج فقط اخلاق هست؟

علاوه بر اون باید به تیپ شخصیتی و ویژگی های شخصیتی نگاه کرد که میلیون ها نفر آدم خوب رو متمایز میکنه

واقعا در عجم از سطح اطلاعاتتون 

معلم هم هستید ک 

در جایگاه یک معلم این نیست که اینقدر اطلاعات پایینی داشته باشه

کی اینو گفته؟؟

خوش بخت اونیه که از وضعیتش راضیه،،،،آرامش داره.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

واای الان مطمئن شدن آمادگی ازدواج ندارید مگه ملاک ازدواج فقط اخلاق هست؟علاوه بر اون باید به تیپ شخصی ...

بنده خدا  کسی ک اخلاقش خوبه . دیگه ب ویژگی شخصیتیش چیکار داری . او ی جوری حرف میزنی انگار قراره یک میلیون ادم قراره با در نگ های و مدل های متفاوت بت پیشنهاد بدن و تو با نرن افزار انتخاب کنی. واقعیت اینه ک دختر تو خونه هست تا دو مورد مثلا بپسندنش و حالا بین این دو کسی ک حداقل رو داشته باشه جواب مثبت بده.  

بنده خدا کسی ک اخلاقش خوبه . دیگه ب ویژگی شخصیتیش چیکار داری . او ی جوری حرف میزنی انگار قراره یک م ...

خودتون حرف خودتون دارید نقض میکنید 

مگه الان نگفتید این همه آدم خوب وجود داره ما هر کدوم از اینا رو میتونیم انتخاب کنیم؟

ممکنه دو نفر که بهترین اخلاق ها رو دارن در کنار هم سازگار نباشن و این موضوع بر میگرده به ویژگی های شخصیتی 

که باید بهشون توجه کنیم

خودتون حرف خودتون دارید نقض میکنید مگه الان نگفتید این همه آدم خوب وجود داره ما هر کدوم از اینا رو م ...

من ک ریجکت شدم . ولی قبول کن توقع دخترا بالاس . منافعشون مهمه

خودتون حرف خودتون دارید نقض میکنید مگه الان نگفتید این همه آدم خوب وجود داره ما هر کدوم از اینا رو م ...

به هر حال شما دخترا هر کی رو بپسندید منو با رفتارم نمیپسندید. به بقیش کار ندارم . من تایپ دخترا نیستم . زوری هم نمیشه ازدواج کرد .