2777
2789
بحث ما هیچ نتیجه ای نداره براتون آرزوی موفقیت دارم خدانگهدار

بله چون دخترا بساز بودن . الان هر کی برا خوش نظریه صادر میکنه . مثلا مستقل شدن . قرار نیست با هر کسی بسازن !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکی تو سن مناسب ازدواج کنه و ادمشو درست انتخاب کنه و سواد رابطه داشته باشن هردوطرف بله 

ازدواج قشنگترین بخش زندگیه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
هرکی تو سن مناسب ازدواج کنه و ادمشو درست انتخاب کنه و سواد رابطه داشته باشن هردوطرف بله ازدواج قشنگت ...

سواد مال مدرسس . این چیزا رو دخترای امرزو مود کردن . ک بهانه ای برای کات و زیر بار تعهد نرفتن. اشته باشن.  قدیم دختر با لباس سفید میومد با لباس سفید میرفت

سواد مال مدرسس . این چیزا رو دخترای امرزو مود کردن . ک بهانه ای برای کات و زیر بار تعهد نرفتن. اشته ...

به نظرم اصلا وقت ازدواجت نیست

وقتی هنوز فرق سواد تحصیلی مدرسه رو با سواد رابطه نمیدونی

و قابل توجه که یکی از ارکان همون سواد رابطه تعهده نه از زیر تعهد دررفتن

اول اینارو یاد بگیر بعد سخنرانی کن

به نظرم اصلا وقت ازدواجت نیستوقتی هنوز فرق سواد تحصیلی مدرسه رو با سواد رابطه نمیدونیو قابل توجه که ...

اشکال نداره ب جاش شما میتونی از همین 17 سالگی بری تو رابطه  . از وقتی سواد رابطه اومد تاپیکای خیانت و طلاق عاطفی تپ این،سایت زیاد شد . 

به نظرم اصلا وقت ازدواجت نیستوقتی هنوز فرق سواد تحصیلی مدرسه رو با سواد رابطه نمیدونیو قابل توجه که ...

ببین خودت داری میچی تعهد هم جز سواد رابطس . پس دختری تعهد نداره و میره. بی سواد مطلقه

من از این سوادی ک تو میگی نمیدونم . فقط همون تعهدی ک داشتم برا همون سواد جمعیتون بسه

اشکال نداره ب جاش شما میتونی از همین 17 سالگی بری تو رابطه . از وقتی سواد رابطه اومد تاپیکای خیانت ...

واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی نفهمیدن؟

سواد رابطه مال زوجین هست مال زندگی زیر یه سقف مربوط به زن و شوهره 

اونی که مال دوست دختر دوست پسره سیاست رابطه هست 

درضمن من 29 سالمه روابطمم از 23 24 سالگی شروع شد چون قبلش کارهای مهم تری داشتم

به خیانت باشه که امار خیانت اقایون متاهل چندبرابر خانوماست پس این بالامنبر رفتنات رو برو برای بعضی از همجنسات که یه چیزی به اسم ذات و اصالت رو فراموش کردن

واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی نفهمیدن؟سواد رابطه مال زوجین هست مال زندگی زیر یه سقف مربوط به زن و شوهره ...

سیاست رابطه

سواد رابطه 

مال ترم چنده؟ 

خخخ . 

برو بابا دلت خوشه