من امروز رفتم قلب بچه رو تو سونو بشنوم برای اولین ک خداروشکر قلب داشت بچم ولی دکتر گفت کنار ی لخته خون هست ک کار سنگین نکن و گفت زیاد نیس و اگه مراقب باشی جای نگرانی نیس و در بارداری شایع ، بعد من اصلا لکه بینی و خون ریزی ندارم و الان هم 7هفتمه ، بهم دوتا آمپول پرژسترون داد ک هر روز بزنم بعد نفهمیدم گفت دوتا روزی قرص ویتامین دی بخورم یا ویتامین ای ،کسی میدونه بهم بگه ، بعدش ب نظرتون چیکار کنم زود جذب بشه اون خون خیلی ناراحتم و میترسم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عه سریدجات نباید بخورم ؟ آخه گرمیجات هم باعث سقط میشه
نه ببین منظورم سردیجات که طبعشون سرده اره برای هماتوم خوب نیست گرمیجات هم نه میانه غذا بخورید دمنوش که اصلا ,نه اینکه کلا نخوری منظورم اینه که زیاد نخور ,تعادل رو رعایت کن ,غذا هاتو با داغی نخور بزار سرد بشن