2777
2789

من امروز رفتم قلب بچه رو تو سونو بشنوم برای اولین ک خداروشکر قلب داشت بچم ولی دکتر گفت کنار ی لخته خون هست ک کار سنگین نکن  و گفت زیاد نیس و اگه مراقب باشی جای نگرانی نیس و در بارداری شایع ، بعد من اصلا لکه بینی و خون ریزی ندارم و الان هم 7هفتمه ، بهم دوتا آمپول پرژسترون داد ک هر روز بزنم بعد نفهمیدم گفت دوتا روزی قرص ویتامین دی بخورم  یا ویتامین ای  ،کسی می‌دونه بهم بگه ، بعدش ب نظرتون چیکار کنم زود جذب بشه اون خون خیلی ناراحتم و میترسم 

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

امضاموبخون بازم اگه سوال داشتی بپرس ویتامین دی هزارروزی یدونه بایدبخوری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام منم هماتوم دارم و بهم گفتن پله بالا پایین نرم ,و راه زیاد نرم چون جفتم هم پایین هست و سردیجات ن ...

عه سریدجات نباید بخورم ؟ آخه گرمیجات هم باعث سقط میشه 

امضاموبخون بازم اگه سوال داشتی بپرس ویتامین دی هزارروزی یدونه بایدبخوری

ب من گفت دوتا بخور ک جذب بشه ، ولی انقد ذهنم درگیر بود نفهمیدم دی رو گفت یا ای رو

نترس عزیزمشیاف هم بگو برات بنویسه هم آمپولات بزناونام ویتامین هستن بخورشیاف بگو خارجی بنویسه نه ایرا ...

شیاف  پرژسترون هم دارم  ولی دوتا آمپول پرژسترون گفت هر روز بزن 

عه سریدجات نباید بخورم ؟ آخه گرمیجات هم باعث سقط میشه

نه ببین منظورم سردیجات که طبعشون سرده اره برای هماتوم خوب نیست گرمیجات هم نه  میانه غذا بخورید دمنوش که اصلا ,نه اینکه کلا نخوری منظورم اینه که زیاد نخور ,تعادل رو رعایت کن  ,غذا هاتو با داغی نخور بزار سرد بشن

ب من گفت دوتا بخور ک جذب بشه ، ولی انقد ذهنم درگیر بود نفهمیدم دی رو گفت یا ای رو

زنگ بزن بپرس 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید