2777
2789
طرف دروس عمومی دانشگاشو پاس نکرده ب من مشاوره میده. اینجا کاربراش قبل اینکه عوض بشن دوره تراپست گذرو ...

کاملا مشخص شد چرا بهت جواب رد دادن...

حق داشتن

فعلا که شمای 33 ساله با این افکار موفق نبودی 

ما هم اگه رفتار بدی داشته باشیم بر خلاف شما اونقدر شجاعت و جسارت اینو داریم که خودمون تغییر بدیم شما یه فکری به حال خودت کن

کاملا مشخص شد چرا بهت جواب رد دادن...حق داشتنفعلا که شمای 33 ساله با این افکار موفق نبودی ما هم اگه ...

والا من مث شما  انقد بازار گرمی ازدواج رو نمیکنم . ولی انقد شجاعت داشتم ک پیشنهاد بدم و جواب رد بشنوم . و بعدا وجدانم راحت باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من مث شما انقد بازار گرمی ازدواج رو نمیکنم . ولی انقد شجاعت داشتم ک پیشنهاد بدم و جواب رد بشنو ...

بحث ازدواج نیست 

بحث اینه شما نمی خوای بپذیری افکارت اشتباهن و باید تغییرشون بدی

البته که میدونم کار سختیه

بخدا خسته شدم از بس جواب دادممتاسفانه هیچ جوره نمیشه تغییرتون دادراجب ازدواج نه هاراجب اینکه باید اخ ...

شما داری تو تاپیک من پیام میذاری. طلبکارم هستی .

بخدا خسته شدم از بس جواب دادممتاسفانه هیچ جوره نمیشه تغییرتون دادراجب ازدواج نه هاراجب اینکه باید اخ ...

بنده خدا من تو متاهلی اخلاقم مشگل ساز میشه . مجردی ک مشکل ندارم