2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 140 پست
نه میشه گفت خوبن هر دو نه میشه گفت بد. بنا به شرایط بدنی موقعیت قرار گیری جنین وزن جنین قد مادر شرای ...

ببین من میترسم وسطش از درد تموم بشم چه جوریه دردش؟ بعد باید همش زور بزنی وقتی که بچه داره میاد ؟

نه میشه گفت خوبن هر دو نه میشه گفت بد. بنا به شرایط بدنی موقعیت قرار گیری جنین وزن جنین قد مادر شرای ...

یعنی باور کن 

اندازه لگنو دکتر چندبار میفرسته سونو نمیتونه تشخیص بده 

همچین میان میگن نهههه تو لگنت خوبه فقد برو طبیعی 

انگار ۱۰۰ سال تو دانشگاه ماساچوسه امریکا تحصیل کردن و نخبن برا خودشون فقد کشف نشدن 😂🤷🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره همه چیز 

من اولی طبیعی بودم و راضی 

خدا بخواد دومی هم میرم طبیعی 

از سز میترسم کلا از اتاق عمل میترسم در خودم نمی‌بینم که سزارین بشم 

حالا یکی هم برعکس منه 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

هیچ ربطی به دکتر و بیمارستان و این چیزا نداره فقط بستگی به بدم خوده آدم داره ،

من آستانه دردم بالاس ، بچه م هم ۲۸۰۰ بود یعنی زیاد درشت نبود برا همین مشکل خاصی برا طبیعی نداشتم زایمان هم که کردم کامل دردا  تموم ، یعنی همون لحظه که بچه میاد بیرون ، درد هم تموم میشه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
طبیعی انتخابمه هنوز باردارممادرم توصیش طبیعیه چون سرپاس ادم وشکمشو جر نمیده

جر دادن که درست نیست یه برشه که تو طبیعی هم این برش هست

یکیش رو شکم، یکیش رو نقطه حساس! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
کاملا بستگی به بدن خودت داره که با کدوم راحت تر باشه ‌.من خانم دیدم طبیعی بچه اورد صبش داشت میرف خر ...

اره منم خانوم دیدم طبیعی اورده ولی تا چند وقت از درد عفونتی که گرفته بوده از بخیش تا چندوقت نتونسته راه بره 

در حینی که بنده خدایی سزارین کرده بود بعد یک یا دوروز قشنگ کاراشو میکرد😐🤷🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

همینقدر بهت بگم دکترا نه سواد کافی دارن (به فیگور گرفتنشون تو مطب نگا نکن تو اتاق عمل هیچی حالیشون نیست)نه رحم تو دلشون هست 

هر کاری که کمترین نیاز به مداخله دکتر هست به نظرم بهترین

پیشنهادی که به همه میدم به بهانه نوار قلب برید زایشگاه دو سه ساعت اونجا معطل میشید زایمان طبیعی رو از نزدیک می‌شنوید بهتر میتونید تصمیم بگیرید

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
بستگی به خودت داره همه چیز من اولی طبیعی بودم و راضی خدا بخواد دومی هم میرم طبیعی از سز میترسم کلا ا ...

ببین من اصن نمیتونم تصور کنم چجوری باید روی اون صندلی با اون شرایط سخت بشینم و زور بزنم . خیلی میترسم از دردش