بچه ها بنظرتون راسته؟ تو اینترنت هم نوشته بعد از چین آی کیو ایران بود بعدشم ژاپن و کره و..،هرساله یه سایتی هست طبق یه تست هوش ریون این نظرسنجی رو برگذار میکنه
سیاه نمایی نباشه ولی خل و چل دور و برمون زیاد هست باور نمیکنم🤦😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی یه تست آی کیو از اونایی ک بلاگرا رو فالو میکنن و ی تست هم از بعضی مسئولین میگرفتن الان با اقتدار تو قعر جدول بودیم🤭
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
ما کلی نخبه ایرانی داریم الان مسابقات شطرنج ایرانی هایی داریم به اسم اون کشور برای اون کشور بازی میکنند دانشجویان دانشگاه شریفی ک هرساله همشون از ایران میرن
قطعا پیام جدیای نبود.محرومیتها و ناکارآمدیها مسبب مدفون شدن استعدادهایی درخشان میشه...چه بسیار ا ...
باهاتون موافقم ، من خودم توی منطقه ۳ درس میخونم بشدت محروم ، یروز خودم و دوستم یه ایده هایی به دبیرمون دادیم بهمون گفت شما خیلی باهوشین ولی باور نکردیم ، اعتماد به نفس نداشتیم ، چون هیچ استعدادی درون خودمون ندیدیم ، چون فرصت نشد چیزی رو شکوفا کنیم ، الان که با مردم عادی بقیه کشورها مقایسه میکنم واقعا ارزشش رو داشتیم