2777
2789
اما انگار پول باد اورده یه انرژی منفی ای داره

به سرنوشت اعتقادی نداری؟گنج جلو راه همه هست؟طرف تو خونه قدیمی مادربزرگش گنج پیدا کرده یعنی خدا داده بهش الانم خوششششبخت ترینه،از اونطرف یه گروه دنبال گنج بودن چند قدمیش کوه ریزش کرد روشون ومردن خب اینم سرنوشت نخاسته برسن بهش،پس برسی حلااااااله کاش من میرسیدم به گنج

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
باش عزیزم شما پیدا کردی بده دولت بخوره که بدشگونیش بره واسه اونا 😂

من پیدا کنم صد سال به دولت نمیدم 😂🤨

اما ازونجایی که ترسو ام 

نصفشو میدم خیر مردم 

یا شایدم اونقدر جرئت نکنم همونجا باز چالش میکنم میرم 

ولی چقد عجیب غریب و باحاله ....

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سرنوشت اعتقادی نداری؟گنج جلو راه همه هست؟طرف تو خونه قدیمی مادربزرگش گنج پیدا کرده یعنی خدا داده ...

چقد داستانای عجیب غریب هست 

انشاااالله که به بهترین چیزا برسی 

.

چرا متوجه نمیشی حرف من رو و انقدم تاکید داری!!!!!😅مثالت هییچ ربطی به حرف من نداره هیچیبرو از هزار ت ...

تو شهر ما گنجی زیاد هست بیشترشون خوشبختن فقط یکیشون پولدارشدنش مساوی شد بازن بازی واینا الان فقط پول داره وآبرونداره اون از هول بودن خودش بوده پس،وگرنه بقیه بخدا ببین چه زندگی ای دارن میکنن خودشون ودوربریاشون شاهانه زندگی میکنن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
من پیدا کنم صد سال به دولت نمیدم 😂🤨اما ازونجایی که ترسو ام نصفشو میدم خیر مردم یا شایدم اونقدر جرئ ...

شهر ما پر گنجه گندخ هاشو خودشون ورمیدارن یه سری هم از دستشون در بره کسی برداره زندگیش از این رو به اون رو میشه تا حالا هم که هر دو طرف راضی بودن 🥴😂

تو شهر ما گنجی زیاد هست بیشترشون خوشبختن فقط یکیشون پولدارشدنش مساوی شد بازن بازی واینا الان فقط پول ...

درست میگی

میدونی چرا میگم 

خیلییییییی شنیدم که وفا نکرده و همش میگن نحسه و اینا واسه همون میگم 

.

شهر ما پر گنجه گندخ هاشو خودشون ورمیدارن یه سری هم از دستشون در بره کسی برداره زندگیش از این رو به ا ...

وای روستای مادری منم همینطور😂

امیدوارم نصیب کسی که بهش نیاز داره بشه نکه سریع بردارن ببرن مردم بدبخت بی نصیب بمونن

.