2777
2789
حرام هست کی گفت نیست؟

پس چیجوری چن تا داستان داریم از زمان پیامبرا وحتی تو قرآن که به دوتا بچه یتیم گنج رسید توسط حضرت خضر وسط دیوار؟

اینو خدا سرراه آدم قرار میده دیگه اگه تااش براش باشه که چه بهتر

از من معتقدتر نسبت به حلال نیست

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه مال حرومه الان شما گوشی بخری که دزدی باشه حروم به حساب میاد🥴

عزیزم چرا مثالت انقدر بی ربطه؟🤦‍♀️

اینی ک شما میگی تابلو هست که حرام نیست 

اما گنج چیزیه که ما بابتش پولی پرداخت نمیکنیم هزینه ای زحمتی ندادیم و دسترنج عده دیگه ایه 

.

مشکلت فقط حرام بودنشه؟؟؟ این آخرین چیزیه که همه در مورد گنج فکر می کنند!! اولین و مهمترین مساله اش، ...

وای😂😂

دوست دارم بشنوم از ادمایی ک پیدا کردن زندگیاشون چطوری شده

.

پس چیجوری چن تا داستان داریم از زمان پیامبرا وحتی تو قرآن که به دوتا بچه یتیم گنج رسید توسط حضرت خضر ...

اما انگار پول باد اورده یه انرژی منفی ای داره

.

وای😂😂دوست دارم بشنوم از ادمایی ک پیدا کردن زندگیاشون چطوری شده

زندگیاشون،خوبه خوب معرکه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
دیدین کسیو ؟

😉

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عزیزم چرا مثالت انقدر بی ربطه؟🤦‍♀️اینی ک شما میگی تابلو هست که حرام نیست اما گنج چیزیه که ما بابتش ...

بی ربط حرف توه عزیزم .زمینا اکثرا قدیم بدون پول توش،خونه ساخته شده وکشاورزی شده که بعدا سند اومد وپولی شدن اگه بخوایم انجور حساب کنیم پس هیچی حلال نیست ،گنجم اموال کسی نیست که حلال وحروم باشه مال یه بنده خدا بوده که هزار سال قبل دفن شده پس حلال وحروم نداره هر کی پیدا کنه مال همونه

بی ربط حرف توه عزیزم .زمینا اکثرا قدیم بدون پول توش،خونه ساخته شده وکشاورزی شده که بعدا سند اومد وپو ...

چرا متوجه نمیشی حرف من رو و انقدم تاکید داری!!!!!😅

مثالت هییچ ربطی به حرف من نداره هیچی

برو از هزار تا مرجع بپرس اقا مثلا یکی گوشیه منو میدزده و میفروشه به شما

شما مال دزدی خریدی اما خودتم گول خوردی ، نه حرومه نه گناهی مرتکب شدی 

اما گنج یه چیزیه که خیلیا روش شبهه دارن 

دیدی میگن طرف اوضاع مالیش خوب شد اما بعد بدبخت میشن؟

دارم از بدشگونیش میگم

از  عمق عمقش

.

بی ربط حرف توه عزیزم .زمینا اکثرا قدیم بدون پول توش،خونه ساخته شده وکشاورزی شده که بعدا سند اومد وپو ...

دو جمله اخر هم کاملا درسته

من دارم از لحاظ انسانیش میگم

شرع و قانون و اینارو بزار کنار 

.

چرا متوجه نمیشی حرف من رو و انقدم تاکید داری!!!!!😅مثالت هییچ ربطی به حرف من نداره هیچیبرو از هزار ت ...

باش عزیزم شما پیدا کردی بده دولت بخوره که بدشگونیش بره واسه اونا 😂