2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 177 پست
تقریبا بیشتر ما یه نفر رو جلوی چشممون میذاریم. اما من فکر میکنم اون یه نفر رو خودمون بر اساس ناراحتی ...

نه والا خیلی هم زندگیش عالیه من و دوستم احه تو یه موقعیت بودیم عر دو مدرسه سخت و پدرو مادر عادی 

ولی اون به چه راحتی از رو عاطفه به خاطر همون دو سه نمره شاگرد اول میشد

بچه های منم تقلب می کنن غز روی دست شون هم تقلب می کنن درسشون خوبه

بله درس بچه های منم خیلی خوبه 

چرا واسه مثلا حفظ کردن یه متن الکی خودش و حرص بده خب تقلب کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حالا یادت به تقلب اول راهنمایی افتاده خب که چی۹۰ درصد بچه ها تقلب میکننمهم عرضه و پشتکار خودشونه ...

خب اگه بدونی به خاطر همین فیزیک و ریاضی همین چند نمره پایبن تر چه زجری کشیدم 

چون عاطفه فقط مامان و باباش وارد بودن 

اون زمان که خصوصی نمی گرفتن مردم 

الان یادم میاد میگم با چه افتخاری،تقلب می کرده و چه اعتماد به نفسی هم داشته

20 گرفتن افتخاری نداره، آموزش شرافت و اخلاق و مسیر درست و انسانیت به بچه ها افتخار داره.

شرافت وقتی من و تحقیر می کرد معلم به خاطر درسی که اصلا نباید تو اون سن به بچه ها فیزیک درس می داد چه فایده داره

شرافت وقتی من و تحقیر می کرد معلم به خاطر درسی که اصلا نباید تو اون سن به بچه ها فیزیک درس می داد چه ...

خب عزیزم برای چی میخوای اشتباه اونها رو تکرار کنی؟

بچه باید اونقدر ارزشمند باشه که ارزشش به نمراتش نباشه تا به هر روش زشتی متوسل بشه برای نمره بالاتر.

من توی دانشگاه پسرا امیدشون به من بود کتاب میکردم زیر چادر استاد که میرفت لاش باز میکردم خودم می نوش ...

من از راهنمایی تا دبیرستان از این هنرم  به نحو احسن استفاده کردم ،دانشگاه دیگه چون بیشتر امتحانامون تستی بود نمیشد‌ولی گاهی فرمولای حسابداری رو فقط تقلب میکردم😅

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
این راهکارا برای نهایی بدردنمیخوره هم ساعت هوشمند نمیزارن ببری نه جامدادی تازه استینتو میزنن بالا دس ...

ولی نهم خیلی راحت تقلب کردم

اگه دهم اینجور باشه که واویلا

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

خب عزیزم برای چی میخوای اشتباه اونها رو تکرار کنی؟بچه باید اونقدر ارزشمند باشه که ارزشش به نمراتش نب ...

خب آین و من و شما میگیم و بهش معتقدیم 

ولی معلم و ناظم صد درصد به کسی توجه بیشتری دارند که بیست بگیره

خب آین و من و شما میگیم و بهش معتقدیم ولی معلم و ناظم صد درصد به کسی توجه بیشتری دارند که بیست بگیره

بچه اگه عزت نفس داشته باشه و توجه لازم رو از خانواده دریافت کرده باشه، براش این چیزها اهمیت نداره.

البته تلاشش رو میکنه نه اینکه تنبل باشه ولی خودش رو در نمره محدود نمیکنه و ارزش خودش رو به 20و 19 نمیدونه.

بچه اگه عزت نفس داشته باشه و توجه لازم رو از خانواده دریافت کرده باشه، براش این چیزها اهمیت نداره.ال ...

می دونی بچه تو سن نوجوانی بیشتر وقتش تو مدرسه و با دوستانش هست 

پس قطعا جو خوب تو مدرسه به نفعش هست 

من خیلی همیشه رو حق الناس و تقلب نکردن تاکید داشتم 

ولی الان میبینم واقعا دوستم دوران خوشی رو سپری کرد

و من با اون همه استرس 

تو مدارس برتر حتی نیم نمره هم مهمه 

در کل نظرم اینه چون آموزش و پرورش ما اصلا براشون شاگرد اهمیتی نداره و الکی سخت گیرن 

پس من حداقل والد سخت گیری نباشم

عوض اینکه دزدی به بچه ت یاد بدی به بچه هات اعتماد به نفس بده و ازشون تعریف کن که اعتماد به نفس بچه ل ...

دزدی و معلم با امتحان سخت و آمورش و پرورش با کتاب های غیر استاندارد به بچه ها یاد میده 

تو دنیایی که بعد بیست سال تازه فهمیدم فلانی اعتماد به نفس کاذبش و مدیون فلان دوستش بود 

تلاش من فایده ای نداره 

می دونی بچه تو سن نوجوانی بیشتر وقتش تو مدرسه و با دوستانش هست پس قطعا جو خوب تو مدرسه به نفعش هست م ...

اگه میخواین والد سخت گیری نباشین، بچه باید این حس رو داشته باشه که نمره نشانه ارزشش نیست و مهم اینه در مسیر استعداد و علاقش تلاش کنه نه در مسیر اشتباه.

والدین اگاه، فرزند رو نباید وارد این مدارسی بکنن که به خاطر نیم نمره، رقابت های ناسالم بینشون به وجود بیاد.

اگه بچه توسط والدین به تقلب ترغیب بشه، چه اینده ای داره؟

موضوع فقط یه تقلب ساده نیست، موضوع اینه که به اون بچه این باور داده میشه که برای رسیدن به هدف اجازه داره هر مسیر غلطی رو بره، که فقط نتیجه مهمه و منافع خودش.

و خب این باور در آینده این بچه رو به کجا میکشونه؟