2777
2789
عنوان

می خوام به بچه هام بگم تقلب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 177 پست
دلم برا عاطفه سوخت چقد ازش سواستفاده شده😢😅خدا میدونه با جی تهدیدش میکرده...ولی موافقم منم همیشه تق ...

من توی دانشگاه پسرا امیدشون به من بود کتاب میکردم زیر چادر استاد که میرفت لاش باز میکردم خودم می نوشتم به پسرامون هم میگفتم به دختراهم همینجور 😅 یادش بخیر 

حالا اون یچی گفته تو باورت شد تمامشو تقلب کرده خودش یچی بارش بوده که امتحان نهایی داده کنکور داده با تقلب بتونی ریاضی فیزیک ۲۰ بگیری اخه؟مگه ۴گزینه ای بوده اونهمه فرمول و محاسبه حتما با یه نگاه جوابو میفهمیده... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخونه به امید تقلب کم میاره حالاانم یک حرفی زده مطمعنا خودشم میخونده

خب علوم ما مصلا ۱۵ تا سوال حفظی داشت ۵ نمره  تا فیزیک و حل مسئله 

اون همون ۵ نمره رو نگاه می کرد

نمی تونم بی خیال بشم واقعا جلوی چشممه

من دوست دارم علنا بهم گفتن پارتی داشته تو استخدام خودشم گفت من فلان مطالب را نخونده بودم الانم بهم دایم زنگ میزنه میگه تو هم یکی را پیدا کن و بیا سرکار ومن حرص میخورم

کار اشتباه اشتباه هست.  هیچ وقت یه تفکر اشتباه تو ذهن بچه اتون نزارید که برای پایمال شدن هر حقی باید شما هم جوابگو باشید

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

وای حالا یادت به تقلب اول راهنمایی افتاده 

خب که چی

۹۰ درصد بچه ها تقلب میکنن

مهم عرضه و پشتکار خودشونه چون تو کنکور که دیگه نمیتونن تقلب کنن

بعدم تقلب تو مدرسه مثل کنکور نیست که رو آینده یکی دیگه تاثیر بذاره چون نمرات مدرسه ذره ای مهم نیست مهم کنکوره فقط

این مدل رو دوستم داشت و خیلی راضی بود.سیمکارت خوره و برای اینکه وسط امتحان کسی بعش زنگ نزنه ساعت رو ...

این راهکارا برای نهایی بدردنمیخوره هم ساعت هوشمند نمیزارن ببری نه جامدادی تازه استینتو میزنن بالا دستاتو نگاه میکنن برای ما به بدنمونم دست میزدن ساق پاهامونم نگاه میکردن هر سری هم جات عوض میشه بعد اگه هم ازت تقلب بگیرن با توجه به تقلبت تا ده سال ممکنه از کنکور محروم شی

تقریبا بیشتر ما یه نفر رو جلوی چشممون میذاریم. اما من فکر میکنم اون یه نفر رو خودمون بر اساس ناراحتی ها و ناکامی هامون انتخاب میکنیم. یعنی شما دوستتون رو بهونه کردین. این خود شما هستین که ناراحتین از اینکه یه چیزهایی رو نداشتین، بهش نرسیدین، شاید زحمتش رو نکشیدین  یا بلد نبودین (مثل خیلی از ما) و... اگه اون دوستتون هم نبود یه جور دیگه به همین مسعله فکر میکردین. دوستتون رو بذارید کنار و با خودتون رو راست باشین. مطمعن باشین یه جایی شما برنده شدین و ایشون شانسش رو از دست داده.

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بابا حتمااا امتحان که مهم نیس . امتحان و تقلب میکنه حالا ، پرسش های سر کلاسی، پاتابلو برای حل ریاضی ، اصلا سر امتحان معلم نمیفهمه؟ همیشه اشکال نداره از نظرتون پیش دوستاش و رفیقاش و معلمش ضایع بشه و همیشه خدا جاش تو دفتر مدیر باشه؟ تقلب مثل دزدی هست بلانسبت ، اون دنیا باید جواب بده ها و میگه که کی بهش گفته اینکار رو انجام بده و شما هم جوابگو هستید . بازم هرچی صلاح میدونید

حق الناس باور کن رو گردن آموزش و پرورش هست با اون معلم هایی که ساده درس می دن سخت امتحان میگیرن روح ...

اخه ممکنه حتی یه نمره سرنوشت یه بچه رو تغییر بده .بچه ها باید یاد بگیرن خودشون تلاش کنن نه اینکه از رو تلاش بقیه بنویسن