2777
2789
عنوان

رسم و رسوم ازدواج در مشهد

203 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

رسم و رسوم ازدواج در مشهدو میدونید؟

رفتیم خواستگاری دخترخانومی از مشهد، پدرشون گفتن ما میخوایم بله برون بزرگ بگیریم بیشتر از ۵۰۰ تا مهمون داریم و میوه و شیرینی شو شما باید تهیه کنید

زیرلفظی باید یه تکه طلا هدیه بدین

شیربها هم ۵۰ میلیون باید بدین

دوتا قالی و یخچال و گاز و سرویس چوب و لباسشویی هم شما باید بگیرین

واقعا رسم همینه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم بله همش رسمه 

بله برون یا عقد معمولا پای دختره عروسی با پسر البته میتونن باهم خرجا رو نصف کنن شما بگید برا عروسی شونم پس همین باشه شما میوه و شیرینی بدین اونام شام بدن اگه اینجوری قبول کردن اوکی وگرنه بله برون رو قبول نکنین 

برا شیربها و زیرلفظی هم رسمه دیگه توافقی یه مبلغی رو میدن و برا جهاز هم درست گفته اینا با داماده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕