2777
2789
عنوان

کسی گلوکوفاژ یا سبیل میخوره

50 بازدید | 6 پست

من فک کنم یه سال پیش رفته بودم پیش دکترم سبیل و گلوکوفاژ برای تنبلی داد ،

منتهی باید سه ماه بعد میرفتم پیشش نرفتم ، به منشی گفتم گفت اینا همیشگیه منم دیگه نرفتم و خودم استفاده کردم، بنظرتون باید برم دوباره یا اینا همیشگیه

من سیبل مصرف میکردم پزشکم گفت قطع کن ی ماه بعد دوباره بخور و من بعد ۳ ماه ک خودش گفت قطع کردم دیگه پریود نشدم- قطع کردن قرصا باز خودش تنبلیو بدتر میکنه.. من یهو بعدش ۶-۷ ماه نشدم یهو شدم. قبلا ی ماه نمیشد ی ماه میشد الان دوماه نمیشه ی ماه میشه... ولی بخاطر عوارضش فعلا مصرف نمیکنم خیلی میگرن درست میکنه برام..

گلوکوفاژ استفاده کردم ک همون متفورمین 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا مثل من میخواد بدونه تنبلیت بهتره یا نه. من رفتم گفت بهتر نیست با اینکه مصرف کرده بودم گفت بهتر نشده... استرس داشتم. گفت روش تاثیر داشته و اینا. بهم هم گفت ک ماه اول نخوری باز پریود میشی موردی نیست ولی اره شد داستانی ک گفتم بالا

احتمالا مثل من میخواد بدونه تنبلیت بهتره یا نه. من رفتم گفت بهتر نیست با اینکه مصرف کرده بودم گفت به ...

مرسی عزیزم بنظرت لازمه که حتما برم الان چون هزینشم یکم زیاد میشه از کجا فهمید بهتر نیس سونو اینا دادی ؟ 

من الان یه ساله دارم میخورم بعد سه ماه هم نرفتم پیشش خطرناک ک نیست؟

مرسی عزیزم بنظرت لازمه که حتما برم الان چون هزینشم یکم زیاد میشه از کجا فهمید بهتر نیس سونو اینا داد ...

ازمایش خون. مگه اولش ازمایش خون + سونو ندادی؟ ازمایش حون‌روز سوم تا پنجم مشخص میکنه... ی هورمونی داره اون هورمونو میفهمن چقد شده... بنظرم اگه میخوای خیالت راحت شه برو چون معمولا مریضی اندام تناسلی زیاد هست و یهو ممکنه خطری شه. ولی اگه حس میکنی نمیصرفه برات... فکر نکنم چیزیت شه. درحد ی معالجه و ازمایش خونه فقط فکر کنم.

ازمایش خون. مگه اولش ازمایش خون + سونو ندادی؟ ازمایش حون‌روز سوم تا پنجم مشخص میکنه... ی هورمونی دار ...

مرسی عزیزم ، منظورم اینه خیلی وقته دارم میخورم اینارو ، دکتر هم نرفتم دیگه بعد سه ماه از این لحاظ میگم بنظرت عب نداره ؟