2777
2789
عنوان

اگه مادرتون خیانت کنه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 48 پست

جدیدا این مورد خیلی زیاد شده

پسرا اینستاگرام پیام میدن 

یسری زنا هم جهت سرگرمی یا کنجکاوی جواب میدن

حالا ممکنه در حد همون پیام بمونه

ممکنه تا اخرش هم پیش برن

ممکنه مادرتون هم فقط در حد سرگرمی پیام داده

🙄🙄😐😐😐😐😐😐😐پس مفهوم خانواده و تعهد چی میشه این وسط؟؟؟ اسی دختر اون خانواده ست به اون مربوط نی ...

غیر ازین ک‌گفتی . گاهی جلوی ی چیزایی زودتر گرفته بشه بهتره.‌ ممکنه وابستگی زیادی بیاره کار بیخ پیدا کنه یا اقا یهو بفهمه و‌ خونی ریخته بشه.‌

parasoo1989@

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطش با پدرت خوب نیست ؟؟پدرت ادم بدی نیست مولا کتک بزنه فحاشی کنه به مادرت ظلم کن که مادرت اینجوری ...

بابام اهل این کارا نیس فقط یکم اخلاقش سرده که خب اخلاقشه من میتونم باهاش حرف بزنم خیلی خوب و  عالی چطور اون نمیتونه 

نی نی سایت/ دروغ سایت

جدی می فرماییید؟؟؟ 

پس اینهمه امار طلاق تو جامعه از کجا میاد؟؟؟ 

شما ایران زندگی نمیکنی که این چیزا براتون عجیبه؟؟؟ 

یعنی خیانت اینقد عجیبه؟؟؟ 

والا خیانت افراد متاهل الان بالای هشتاد درصده،

بابام اهل این کارا نیس فقط یکم اخلاقش سرده که خب اخلاقشه من میتونم باهاش حرف بزنم خیلی خوب و عالی چ ...

راست می گی پس مقصر مادرت ،پدرت توروابط عاطفی برای مادرت کم میزاره احتمالا ،ولی دلیل بر خیانت نمیشه به مادرت بگو متوجه شدی واگر کاراشو نزاره کنار رسواش می کنی بهش مهلت بده که خودشو اصلاح کنه ولی خبرکشی اصلا نکن

نه کاریش نداشته باش. به روی خودت نیار اگه در حد تلفن و چت کردن هستن. اگه دیدی حضوری همو میبینن به مامانت غیرمستقیم بفهمون که میدونی. روتون بهم باز شه کل زندگیتون از بین میره

به بابام نگم؟

به بابات نگو اونم مثل تو ناراحت میشه البته اگه مطمئنی که قصد جدایی وشرایطش رو ندارن 

از همه چی اسکرین بگیر مامانت و طرف رو تهدید کن 

اگه دیگه کات نکرد تکرار کرد یه فکری می‌کنی 

چقدر فکز می کنی موثر باشه اگه یه دعوای عظیم با مادرت راه بندازی می تونی یه کاری بکنی حتی دیگه به راب ...

مامانم از من میترسه مطمئنم چون قائم میکنه ازم تو پیاماش نوشته بود وقتی پیش دنیا ام پیام نده بهم بهش میگم امشب تا تمومش کنه یا انتخاب کنه

مامانم از من میترسه مطمئنم چون قائم میکنه ازم تو پیاماش نوشته بود وقتی پیش دنیا ام پیام نده بهم بهش ...

اینجوری خوبه سعی کن به بابات نگیوجون ممکنه یهو بزنه ه سرش مادرتو طلاق بده اینجوری خیلی بد می شه

غیر ازین ک‌گفتی . گاهی جلوی ی چیزایی زودتر گرفته بشه بهتره.‌ ممکنه وابستگی زیادی بیاره کار بیخ پیدا ...

بله دقیقا ..یچیزی یاد گرفتن هی میگن به تو مربوط نیست پس به بقال تو کوچه مربوطه !!!!!!

اینجوری خوبه سعی کن به بابات نگیوجون ممکنه یهو بزنه ه سرش مادرتو طلاق بده اینجوری خیلی بد می شه

دمت گرم ممنونم از کمکت ♡

حالم بد بود دستو پام و گم کرده بودم شوک شدم