مامانم داره به بابام خیانت میکنه من نمیتونم تحمل کنم تک فرزندم 21سالمه تو گوشیش پیاماشو خوندم به یه آقایی شک داشتم مطمئن شدم حالم بده لطفا راهنماییم کنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من هم یکبار دیدم و جز عذاب برای خودم و بیخوابی شبها چیزی نداشت
دیگه هیچوقت پیاماشون رو نگاه نمیکنم
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
تو رو خدا نگید به تو مربوط نیست یه خانواده همه اعضا به هم وصل هستن.خراب شدن زندگی پدر و مادر تاثیر مستقیم داره رو زندگی بچه ها.چیه آنقدر سطحی دیدن زندگی
رابطش با پدرت خوب نیست ؟؟پدرت ادم بدی نیست مولا کتک بزنه فحاشی کنه به مادرت ظلم کن که مادرت اینجوری داره تلافی می کنه یا فقط از سر هوس رفته؟اگر مادرتون مقصر اصلی وپدرتون مردخوبی ،با مادرت صحبت کن بگو اگر دست از این کارات برنداری به بابا می گم
اسی سعی کن هیچیییییی نگی . اگه هم خواستی بگی ب مامانت بگو ک در جریانی شاید ب خودش بیاد . وگرنه تو سنی هستی ک اگه پدرت بفهمه مطمئن باش طلاقش میده تو فامیل و دوست اشنا ابروت میره فکر اینده خودت باش