2777
2789
عنوان

مامانم رفته تخت خریده واسه جهیزیه م

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی بابا خب حداقل موقعه ای که میخواستی دکور خونه رو اوکی کنی تخت مناسب میگرفتی 

بقول دوستان میداد طلا میخرید قشنگتر بود که 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

دعوا بیوفت باهاشون . من هم همین اتفاق برام افتاد و کلا همه جهازمو به انتخاب خودشون میخواستن بخرن . نمیخواستن منو ببرن مادرم میرفت بشقاب بخره یه چیز میخرید مناسب سن خودش . میگم اخه تو که میخوای پول بدی یه چیزی بخر که سلیقه من باشه من قراره استفاده کنم نه خودت . چند باری خرید کرد گفتم دوست ندارم تا دیگه منو بردن . 

از من که دوساله عقدم به تو نصیحت تو هیچ چیزی کوتاه نیا یه هو به خودت میای میبینی  خودشون برات لباس عروس میخرن خودشون برات با سلیقه خودشون خونخ میچینن و تو اینجا مترسک هستی  حتا خودشون به سلیقه خودشون عروسی میگیرن برات و تو همه چی  نظر میدن و معتقدن  که  مگه دوران ما خانوادموم مارو میبرد که الان ما بچه هامونو ببریم

...🥀🍂

خوب کردی نزدی تو دذوقش چند وقت گذشت عوض ‌کن تو هم با ذوق بگو مامانم خریده تا نرم خونه خودم ازش استفا ...

اخه من اصن کرم قهوه ای نمیخواستم

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
دعوا بیوفت باهاشون . من هم همین اتفاق برام افتاد و کلا همه جهازمو به انتخاب خودشون میخواستن بخرن . ن ...

پول ندارن اوضاع مالی خرابه قبول  . چیز گرون بر ندار . ولی همون ارزون هم به سلیقه خودت انتخاب کن . تنها شانسی که آوردم این بود که سرویس چوب با شوهرم بود . 

شوهرم من رو برد دوتایی مبل و سرویس خواب خریدم .

اگه با مامان بابام بود خودشون میرفتن مبل سلطنتی با تخت فلزی یا چوبی میخریدن بخدا

...🥀🍂

خیلی دوست دارم مامانت ببینم بگم چه فکری کردی این‌ حرکتو زدی من باشم دنیا خراب میکنم

اصلا نمی ارزه واسه این موضوع دنیا رو بهم بریزی...

سرویس خوابم رنگش رو اشتباهی اوردن الان ده سال گذشته میبینم اصلا مهم نیست 

تازه اون موقع هم ناراحت نشدم خداروشکر 

یه سوال برام پیش اومد. اگه به نظرت کرم قهوه ای خز شده میخوای چه رنگایی استفاده کنی؟

من سفید صورتی.سفید طوسی. همچین رنگایی

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
یه سوال برام پیش اومد. اگه به نظرت کرم قهوه ای خز شده میخوای چه رنگایی استفاده کنی؟

کرم خالص . سفید خالص . الان سرویس خواب یا پارچه ای برمیدارن یا چرم یا ام دی اف و چوب یک رنگ . ترکیب دو رنگ و ازونا که حاشیه دار هست بر نمیدارم

...🥀🍂