عزیز الان که گرفته شده . ولی از این به بعد اصرار کن که اینجور چیزها رو نخرن . بگو میخواید بخرید برید لباسشویی .ظرفشویی. لوازم برقی اشپزخونه اینا بخرید .اینا نه نیاز به حضور شما داره نه چیز خاصی. بگو اونارو بخرن و این چیزایی که دکور هست و تو چشم رو بزارم اخر سر یا بگو خودم میرم میخرم . چون هم بعدا از مد میوفته هم اینکه شمارو نمیبرن .
اگه هم گوش ندادن و خریدن نگو بده و .. بگو چرا منو نبردی مگه برای من نمیخری من میخوام با سلیقه خودم بچینم این رنگ رو نمیخواستم بخرم و ..
خواهشا کوتاه نیا من کوتاه اومدم الان دارم میچشم بدیاشو .ظرف و ظروف هم عزیز من به شخصه اصلا سلیقم با مادرم جور نبود اصلاااا . پلاستیکی هارو گفتم طوسی بخر خودشون رفتن خریدن وسایلی مثل قابلمه و اینا و خودشون خریدن ولی ظرف و ظروف رو من رفتم باهاشون .
( قابلمه برای مهمون یه چیز خوب گرفتن برای دم دستی روحی گرفتن😕 که خدایی قیمتش فرق ندارع روحی هم کیلویی هستش . بعد برام کتری قوری روحی خرید اخه من برای سنم نیس اینا . برای مهمون استیل خریدن) ولی اینارو چیزی نگفتم چونکه چیز مهمی نبودن . ولی میگم دکور و اینا و بشقاب و .. حتا ظرفای دم دستی برام مهم بود اگه به اونا بود قصدشون بود ازین شیشه ای انگشتی های قدیمی بخرن . من با نصف قسمتش ارکوپال ساده خریدم بخدا .
نزار به جای تو تصمیم بخرن برای خونه خودشون که نیمخرن برای تو میخرن