2777
2789
عنوان

مامانم رفته تخت خریده واسه جهیزیه م

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نمی ارزه واسه این موضوع دنیا رو بهم بریزی...سرویس خوابم رنگش رو اشتباهی اوردن الان ده سال گذشته ...

برای سرویس نمی ارزه . ولی کسی که خودش میره تخت میخره . خودشم میره فرش میخره خودشم میره مبل میخره خودشم میره ظرف و ... میخره . و برای همه پول میده ولی همه مناسب سن خودشن نه یه تازه عروس

...🥀🍂

اصلا نمی ارزه واسه این موضوع دنیا رو بهم بریزی...سرویس خوابم رنگش رو اشتباهی اوردن الان ده سال گذشته ...

برای من که چیدمان و دکوراسیون خونم برام مهمه 

واقعا تو کتم نمیره بدون مشورتم برن چنین وسیله مهمی بخرند 

اخه همه چیز یه رنگ باشه اون رنگ روحشو از دست میده و تکراری میشه

خب ببین الان اینطور هست سرویس خواب کامل سفید میخری . بعد روتختی و بالشت و ملافه رو صورتی  . بعد دکوری مثلا یه گلدون سفید میخری با گلای صورتی یا گلای زرد یا گلای آبی  . ( چیزی که به رنگ صورتی بیاد)

یا یه قسمت دیوار کلی قاب عکس سفید میزنی بعد عکساش اینطوری باشن که یه لباس ست با شوهرت بپوشی رنگش صورتی باشه مثلا بعد بری عکاسی و عکس بگیری تو قابا اون عکسا باشه .

ولی تخت و میزارایش و اینه باید تک رنگ باشه تا اگه بیست سال دیگه هم گذشت نه از مد بیوفته نه قدیمی بشه نه دلتو بزنه

...🥀🍂

خب ببین الان اینطور هست سرویس خواب کامل سفید میخری . بعد روتختی و بالشت و ملافه رو صورتی . بعد دکور ...

صورتی رو مثال زدم . میشه تخت رو طوسی خرید رو تختیا رو مثلا ابی  و..

...🥀🍂

مرسی گلم

عزیز الان که گرفته شده . ولی از این به بعد اصرار کن که اینجور چیزها رو نخرن . بگو میخواید بخرید برید لباسشویی .ظرفشویی. لوازم برقی اشپزخونه اینا بخرید .اینا نه نیاز به حضور شما داره نه چیز خاصی. بگو اونارو بخرن و این چیزایی که دکور هست و تو چشم رو بزارم اخر سر یا بگو خودم میرم میخرم . چون هم بعدا از مد میوفته هم اینکه شمارو نمیبرن .

اگه هم گوش ندادن و خریدن نگو  بده و .. بگو چرا منو نبردی مگه برای من نمیخری من میخوام با سلیقه خودم بچینم این رنگ رو نمیخواستم بخرم و ..

خواهشا کوتاه نیا من کوتاه اومدم الان دارم میچشم بدیاشو .ظرف و ظروف هم عزیز من به شخصه اصلا سلیقم با مادرم جور نبود اصلاااا . پلاستیکی هارو گفتم طوسی بخر خودشون رفتن خریدن وسایلی مثل قابلمه و اینا و خودشون خریدن ولی ظرف و ظروف رو من رفتم باهاشون .

( قابلمه برای مهمون یه چیز خوب گرفتن برای دم دستی روحی گرفتن😕 که خدایی قیمتش فرق ندارع روحی هم کیلویی هستش . بعد برام کتری قوری روحی خرید اخه من برای سنم نیس اینا . برای مهمون استیل خریدن) ولی اینارو چیزی نگفتم چونکه چیز مهمی نبودن . ولی میگم دکور و اینا و بشقاب و .. حتا ظرفای دم دستی برام مهم بود اگه به اونا بود قصدشون بود ازین شیشه ای انگشتی های قدیمی بخرن . من با نصف قسمتش ارکوپال ساده خریدم بخدا .

نزار به جای تو تصمیم بخرن برای خونه خودشون که نیمخرن برای تو میخرن

...🥀🍂