جدید منظورم بود بدم میاد اون بازیگر قبلیه بهتر بود
چرا ویرایشش تعطیله اینجا 🤣
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
البته فعلا معلوم نیست شاید شاهزادش از زلفی باشه خخخخخ
نه تست دادن مال مصطفاس
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم...هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب چرا ازش تست گرفتن؟ یعنی به نیلای و زلفی شک کردن؟
آره مصطفی یه سری مریض میشع میره دکتر ازمایش اینا دکتر میگه شما بچه دار نمیشی.... مصطفی تعجب میکنه میگه خب من که دارم بچه.. دکتره تعجب میکنه... ازونورم نیلای با زلفی خب صمیمیه قسمتای قبل تازع امده بود... دیکه مصطفی شک میکنه به نیلای میگه.. نیلای هم قهر میکنه از تهمتی که زذن بهش... ولی بعد میرن ازمایش میدن میبینن بچع مصطفس
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم...هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم