2777
2789
عنوان

گروگانگیری خانواده ی رشتی به مدت دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 4648 بازدید | 125 پست
تو تاپیک قبلیت که توضیح دادناز آدم شیر خام خورده هیچی بعید نیست

آره عزیزم ولی داستان عجیبه  🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ممکنه این داستان رو خودشون از خودشون درآورده باشن الان گروگانگیرارو دستگیر کردن؟خیلی تخیلیه

میگن که دستگیر نشدن هنوز 

من حس میکنم از خود درآوردی هست اول باور کردما تاپیک قبلی هم هست بعد الان فک میکنم هیچ جوره جور در. نمیاد 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره عزیزم ولی داستان عجیبه 🥲

واقعیتش من یه مدت علاقه به دارک وب و داستانای این مدلی داشتم

الان برام هیچی عجیب نیست

اگه علاقه داشتی کتاب داوطلبان مرگ ۳ جلد رو بخون

اینا برات شبیه جوک میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همه اینا به کنار میگن نون تافتون فقط می‌خوردیم غذا

اره میگفت اونا خودشون با کارت ما غذا  میخوردن 

آدم با نون ۲ سال دووم میاره آخهههه؟

اونم بچهههه

آخه آموزش و پرورش باید میفهمید بعد پدر خانواده وکیل بوده هر جور بوده می‌فهمیدند حتی میگفته رئیس دفتر ...

باید قشنگ یه بار اینا بیان تلویزیون همه چیو بگن واقعا تک بودن موضوعشون

اجازه بدید پلیس تحقیقاتش رو انجام بده همه چیز مشخص میشه .

انشالله که مشخص بشه 

من واقعا میترسم 

۲ سال نون بچه سو تغذیه میگیره و کلا احتمالا زنده موندن کمه زیادی مشکوکه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه زمان تو دهه هفتاد که رسانه ها به این شکل نبود و خبرها خیلی راحت درز وا نمیکرد،یه مجله خوندم یه ناپدرس سالها بچه ها و زنشو تو خونه زندانی کرده بود

حالا دقیق یادم نیس چجوری میشه پیداشون میکنن و میبرن بچه ها رو بهزیستی

مددکار تعریف میکرد ناهار بهشون کباب و پیاز دادیم

نمیدونستن چیه و چجوری باید خورد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من که کلا از اساس باور ندارم ومیگم دروغه کلی ابهام وسوال هست که هر شنونده عاقلی رو مجاب میکنه باور نکنه بنظرم بیشتر جنبه سرگرمیه جدیدیه که تواین شرایط برای ملت درنظر گرفته شده

خب شب فرار میکردن..دوسال کی خرجشون داده...یعنی زن و شوهرها دوسال باهم رابطه نداشتن؟

همین دیگه عجیبهههه 

میگفتن قرص خواب آور میدادن بهشون و شکنجه میدادن و نون خالی فقط میخوردن 

من هیچ جوره باورم نمیشه 

حتی میگفتن بچه رو از لوستر آویزون کرده بودن

بچه ۲ سال با این شرایط زنده میمونه اصلا؟

خونه دوربین داشته و ضبط کرده

الان فیلم دوربینا موجوده؟تمام این کارارو میتونستن تو مدت کمتری هم انجام بدن اینجا که آمریکا یا اروپا نیست که هیچکی فضول کس دیگه نباشه به نظر من که خودشونم دخیل بودن و گرنه این مدت گروگانگیری اونم این همه آدم